Isoa kasvua, käytännön harjoitus

resTuli ihan vastustamaton halu tutkia astrologiaa pitkästä aikaa ja vaihteeksi yritysastrologian näkökulmasta, vaikka tämä suuntaus ei olekaan astrologisesti se kaikkein mediaseksikkäin. Lukekaa nyt silti juttu edes säälistä.

Uutisoitiin, että Restamax yrityskonserni on tehnyt valtavat kaupat ja tavoittelee kohtapuoliin sadan miljoonan euron liikevaihtoa. Ei taida maamme enää rämpiä laman suossa jos väellä on pistää sellainen määrä ravintola-alan palveluihin. No, onhan siellä mukana se Wayne’s Coffeekin..

Käytin tutkimusteni pohjalla pörssiyhtiön edeltäjän kaupparekisteriin kirjaamisen tietoja, vaikka Restamaxin sivuilla kerrotaankin yrityksen perustamisvuodeksi edellinen vuosi. Koska kellonaikaa ei ole saatavilla, on tyydyttävä tässäkin keskiarvoon eli keskipäivään, mutta mieluusti olisin viilannut karttaa paria tuntia aikaisemmaksi. Huomaatte varmaan kartasta miksi – Kuu olisi silloin vielä jousimiehen viimeisellä asteella, ja jotenkin se tuntuisi luonnikkaammalta yökerhoalalle, seurusteluravintoloille ja vapaa-ajan viihtymiselle.

Restamaxin juurikartassa korostuu vesimiehen merkin painotus. Heti alussa on isompi möhkäle Venus, Ceres, Jupiter ja Uranus kaikki vajaan viiden asteen sisällä samassa merkissä, ja oikeastaan kauriin lopustakin samaan kimppaan tuntuvat tavoittelevan Neptunus ja Merkurius. Vesimiehen puolivälissä Aurinko on Vestan kanssa yhdessä. Vesimiehestä ravintola-alan yhteydessä tulee mielikuva mukavahenkisestä toiminnasta, missä yhdessä viihtymisellä on tärkeä merkitys. Toiminnassa voisi olla myös mukana ripaus idealismia, ja koko ajan katsotaan vahvasti tulevaisuuteen. Venuksesta on hauska huomata, että tämän ison yritysoston ilmoituksen tienoilla yrityksellä oli Venuksen paluu ihan ovella.

restamax

Mitkä kaikki tekijät kartassa kertoisivat suuresta kasvusta? Jupiterin ja Uranuksen yhtymä viittaa ainakin siihen suuntaan, ja näiden kolmio Marsiin vaa’assa – huomataan jälleen ajankohtaisuus. Kuvio Mars lähellä yläsolmua, Saturnus alasomulla, ja nämä neliöimässä Kuuta oli se sitten jouskarin lopussa tai kauriin alussa, nostaa Kuun mahdollisesti kaikkein tärkeimpään asemaan kartassa. Onko se sitten asiakkaista huolenpitoa, tunteiden korostamista, pyrkimystä taloudelliseen voittoon, vai peräti Kuun osoittamaa ailahtelevuutta, tällaisista seikoista voidaan vain esittää arveluja.

Kuu ei ole OOB tilassa, vaikka eläinradan kohdan mukaan se voisi hyvinkin olla sitä, eli tuona vuonna ollaan säästytty poikkeuksellisilta Kuun ratatason yli pomppimisilta. Sen sijaan (jos tämä kartta nyt ylipäätään olisi se oikea!) Kuun merkkisijainti voi osoittautua ratkaisevimmaksi tekijäksi. Jos Kuu olisi kauriissa, sen vaihe olisi balsaminen vanhan Kuun vaihe, mikä ei ole paras vaihtoehto yritykselle. Jos Kuu olisi vielä jousimiehessä, vaihe olisi niukinnaukin laskevan puolikuun aikaa, ja silloin kyseessä olisi täysin erilainen dynamiikka. Puolikuun yritys tekisi isoja ratkaisuja.

Tällainen kartanmuoto on Kulhokartta, ja jos sellaista koettaa soveltaa yritykseen, se voisi kertoa Restamaxin hauduttelevan ja varmistelevan ideoitaan, ja olevan riippuvainen ihmiskontakteista. Samaa taitaa kertoa Kulhon loiskahdusreunan Mars vaa’assa, yläsolmun suunnassa, missä eteenpäinmeno riippuu yhteistyöstä (perustajat ovatkin alalla pitkään mukana ollut kaksikko).

wcofMinun silmääni Jupiter näyttää vahvimmalta planeetalta, eikä silloin halu laajeta ja kasvaa isoksi pörssiyhtiöksi olisi ollenkaan yllättävää. Jokohan Restamax kohta lähtee globaaleille markkinoille maan rajojen ulkopuolelle?

Itseäni jäi hämäämään isojen transiittien puuttuminen, joten voi olla niin, että kartta on sittenkin väärin, ja olisi parempi käyttää todellista yrityksen perustamisen hetkeä ajankohtana, ei rekisterin päivämäärää. Edistyskartalla sentään Kuu menee suureellisessa leijonassa vastapäätä Venusta. Jos keksitte jonkun nappiselityksen tällaiselle kokonaisen ravintolaketjun ostamiselle, vinkatkaa!

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: