Ristisaattoa keväässä

cardcross

Minut on vallannut jo kardinaaliristiväsymys, aivan kuin tänä keväänä ei taivaalla mitään muuta tapahtuisikaan. Ja näin voi tosiaan olla, että muunlaiset ilmiöt jäävät vaimeiksi, kun leijonanosan ajan hengestä nappaa itselleen juuri parhaillaan tiukkana oleva Iso risti Marsin, Jupiterin, Uranuksen ja Pluton välillä (vaikka leijonaa ei kuvio niin ilmiselvästi kosketakaan, astrologisesti). Mielestäni on ihan mahdotonta ennustaa maailman tapahtumista, mitä ristin iso energia vastaa. Vastaavuudet nähdään vasta aikojen kuluttua. Mitään tuhoja tai katastrofeja en tahdo ilmoille maalata, ja jos tällaisia myllerryksiä meillä tai muualla ilmenee, ne on sitten helppo selittää tähän isoon ajan kuvioon kuuluviksi. Tämä viikko on toki ristin huipennusta, mutta se on rakentunut jo pitkän ajan kuluessa, ja nyt tapahtuville asioille on perustat laskettu jo aikoja sitten; ei mitään synny yhtäkkiä tyhjästä.

Yksilön sisäisten tuntemusten tasolla ristin tarjoama energia on paljon mielenkiintoisempaa, mutta koska ne tulevat jokaisen elämään omanlaisina asioina, on näitä aivan yhtä mahdotonta toisen ennustella. Omian tuntojaan on kuitenkin hyvä tarkastella tällaisena aikana. Mielestäni voimat tai energiat näyttäytyvät mielekkäämpinä jos niitä koettaa ohjata ja ottaa itse käyttöön haluamallaan tavalla, tietoisena niiden voiman tasosta. Koska tähän aikaan on latautunut harvinaisen paljon, on tätä kaikkea parempi todella käyttää kuin uhraisi aikaansa väistelyyn. Aika voi tarjota meille ainutkertaisia mahdollisuuksia, sillä tällaista yhdistelmää ei toista elinaikanamme tule (en ole tarkistanut, mutta uskaltaisin väittää että kuvio on sen verran harvinainen).

pluto_rxPluto on parhaillaan aloittamassa pitkää perääntymisjaksoaan, mikä kestää aina syyskuulle saakka ja juuri 10 asteen puolelle kauriissa. Ainakin tämän voiman saattaisi voida näin otollisena aikana helposti kääntää omien sisäisten ja psyykkisten voimien tarkasteluun sekä uudelleensyntyyn.

Toivon vilpittömästi, että aika suo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa sisäisesti, vaikka tämä sitten tapahtuisikin melkoisella voimalla ja kenties fyysisiä rajojamme kolkutellen; toivottavasti henkisen kasvun rajat paukkuvat samassa suhteessa, ja pystyisimme tavoittamaan laajaa näkemystä, oikeita arvoja ja sisäistä vahvuutta. Ollaan matkalla, eikös vaan.

PS. Kurkkaan tänään myös Hullunkuunajassa miten Kuu liittyy ajan ilmiöihin.

Avainsanat:

2 vastausta to “Ristisaattoa keväässä”

  1. PirjA Says:

    Ei tämä energia yllätyksenä tule, on tässä jo jokunen vuosi Pluton energioissa menty. Vielä se tulee lähelle IC’tä kerran ja alkaa sitten loitota hitaasti mutta varmasti. Nyt on varmaan paras aika pistää ns. purkkiin omat mietteet lapsuudesta ja sitten päästää niistä irti kokonaan.

    Edellisen kerran Pluto on ollut näissä asteissa kauriissa vuonna 1768. Historiassa näkyi Yhdysvaltojen synty ja Ranskan suuri vallankumous. Uranus taas on ollut oinaassa 1930, Pluto oli silloin ravussa vähän pitemmällä asteissa. Tämä aika sijoittuu maailmansotien väliin. Molemmissa kohdissa talous oli myös hyvin tiukalla. Jonkun uuden äärellä olemme tänäkin päivänä, nähtäväksi jää, mikä se on.

  2. Artemis Says:

    Iso risti osuu kaurisaurinkoni 8 astetta ja rapunousuni 16 astetta väliin, muuta vaikuttaa kaiketi molempiin. Toivottavasti mitään ei jysähdä äkisti niskaan, kun elämässä tuntuisi muuten olevan hetkellinen suvantovaihe.

    Kuvio tuo väistämättä mieleen 80- 90-lukujen taitteen, kun Neptunus, Uranus, Saturnus ja Jupiter ”pommittivat” yhtä aikaa samaa aluetta kartallani. Elämässäni alkoi vaihe, jonka aikaisia tekemisiä kadun hetkittäin vieläkin. Jospa pääsisin nyt sentään vähemmällä..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: