Kolmesataakolmekymmentäkuusi edellistä tuntia

uranus_maisemaAvaan teille hiukan parin viimeisen viikon tekemisiäni, ja koetan kyllä nivoa asiat astrologisiin puitteisiin, jotta lukukokemus ei olisi ihan sietämätön. Taivaalla on kulkenut varjoalueellaan OOB-tilan innostama Merkurius (nyt kallistuskulmassa ollaan jo ihan rajoissa, mutta tuon pariviikkoisen aikana kurkittiin kielletyllä alueella). Astrologiseen seuraan liittyvät tehtävät tupsahtivat eteeni päällekkäisinä vyöryinä, ja ovat lykänneet kaikkea muuta ainakin tuon pariviikkoisen verran eteenpäin. Yksityiselämän puolella oli tietysti koulujen päättäjäiset, valmistujaisjuhlat ja lasten kesäloman alku, joten normiselämästä ei pystynytkään varastamaan kaikkia ylimääräisiä tunteja. En missään nimessä yritä nyt marttyyrinkruunua otsalleni sovittaa, sillä ihan itse olen nokkani näihin seuratoimiin vuosia sitten tunkenut. Minullahan on kartallani OOB Vesta, ja olen kyllä huomannut sen raivaavan aika ajoin yllättävän paljon reviiriä itselleen.

Merkuriuksen varjoisuus näyttäytyi erityisesti seuran jäsenkirjeen työstössä, sillä oikeastaan mikään ei siinä mennyt kuten olin kuvitellut. Kolmeen kertaan aloitin koko projektin nollapisteestä, että loin kokonaan uuden pohjan tiedotevihkoselle. Sitten päätin olla armollinen itselleni, ja sai mennä painoon mokineen kaikkineen. Onpahan sitten syksyllä helppo tehdä hiukan paremmin. Aina kun hermo petti kunnolla, laadin seuran johtokunnan kokoukselle esityslistaa. Kylläpä siitä tulikin megakokous, eli rivien väleistä voisi päätellä että hermo meni useasti, mutta ei tilanne nyt aivan noin synkkä ole. Taidan olla seuratyössä harvinaisen hidas hämäläinen, koska vasta nyt vuosien jälkeen alan kunnolla vasta nauttia kaikesta suunnittelusta ja valinnoista, mitä seurassa oikein tehdään, mihin purren kokkaa suunnataan.

Kaiken sättäämisen keskellä valmistui varsinainen sättäys. Seuran kotisivut on uusittu ja vaihdettu toimivaksi uudella alustalla ja toisessa nettiosoitteessa. Aikataulun olisin voinut säätää joustavammaksi itselleni, mutta ”jotenkin tuntui” että olisi parasta tehdä tämäkin projekti samaan syssyyn – ennen kuin Merkurius kääntyisi perääntyväksi. Sitten oltaisi saatu odotella pitkälle heinäkuuhun ennen kuin aika olisi ollut astrologisesti suopea, ja silloin minulla ei todellakaan olisi ollut tähän aikaa. Käytännön ratkaisutkin ilmanmuuta painoivat; aikaisempi sivusto lakkaa pian toimimasta. Seuralle itselleen perääntyvä Merkurius ei olisi ollut niin vaikea, onhan sen omallakin syntykartalla retro Merkurius.

Uranus_ringsVasta kun sivut oli heitetty julkiseen bittiavaruuteen, huomasin miten Uranus näyttäytyi osoittelevana tuon hetken kartalla (kartta on ollut esittelyssä seuran FaceBook sivulla ja sitä saa analysoida). Uusien sivujen julkistamisaikaa ei siis säädetty astrologisesti sopivaksi, vaan ne menivät eteenpäin omaan tahtiinsa. Näiden sivujen kartalla Uranus on Keskitaivaalla. Tietotekniikka on luonteeltaan Uraanista.

Seuran kartalla Uranus on jousimiehen alussa, ja transitoiva, varjo-alueen hidas Merkurius oli ravusta siihen nähden tietysti kvinkunssikulmassa. Kaikenlaista toimimatonta sivuilla paljastuikin myöhemmin, vaikka olin kuvitellut niiden jo pyörivän ihan mukavasti. Vastaan tuli muutamia mystisiä kohtia, joissa jo kertaalleen korjatut asiat menivät uudelleen omia aikojaan väärin.

Tämän ajan Uranus oinaan puolivälissä (ja se sivujen kartan MC) on parhaillaan ylittämässä seuran Kuuta. Näitä ylityksiä tulee luonnollisesti useita, koska on kyse pitkästä ajanjaksosta, mutta tämä näytti kovin osoittelevalta ollessaan samassa asteessa. Tämän jälkeen oli jo ihan pakko tehdä seuran tämänvuotinen Auringonpaluun kartta, ja tutkia sieltä Uranuksen teemoja. Koska seuran Aurinko on vaa’assa, oli selvää että pitkäaikainen Uranuksen ja Pluton neliö osuisi siihen jotenkin – oli kuitenkin yllätys (itseasiassa aika noloa seuran puheenjohtajalle) että Uranuksen vastakkaisuus Auringolle on tuon paluukartan kaikkein tarkin pääaspekti. Aurinko on kolmannessa huoneessa! Kyllä ne asiat siis näkyvät kartoilta, kun niitä vaan osaisi katsoa ja niihin ”uskoisi”.

KP_seuraUteliaisuuttani pyöräytin esille vielä kaikkein hektisimmän ajan Kuunpaluun kartan. Näytti jopa huvittavalta, kun kartan kolmannessa huoneessa (tiedonvälitys, tietotekniikka) oli tuo samassa asteessa oleva Kuun ja Uranuksen yhtymä. Koska kyseessä on itseasiassa Uranuksen pitkäaikaisen ylityksen transiitti, on se jossakin määrin olemassa ihan kaikilla vuoden ajan Kuunpaluiden kartoilla. Mutta ei ainoallakaan toisella paluukartalla näin tarkasti samassa asteessa sekä kolmannessa huoneessa!

uranusglTäällä Taikablogissa on joissakin vanhoissa päivityksissä linkkejä noille aikaisemmin käytössä olleille seuran sivuille, esimerkiksi seuran julkaisujen tiimoilta. Näitä en ole vielä kaivanut esille ja päivittänyt – en ole kertakaikkiaan jaksanut ja viitsinyt, sillä olen halunnut napata pitkästä aikaa hiukan enemmän aikaa bloggaamiseen. Enköhän näitä korjaile, jos keksin miten löytäisin ne satojen juttujen seasta kaikkein helpoimmin. Siihen asti pyydän kärsivällisyyttänne ja käyttämään tätä linkkiä etsiessänne tietoa Tampereen Astrologisesta seurasta.

PS. Paljon ylimmäräistä hupia on tuottanut uusien sähköpostien ja kotisivujen sisäänkirjautumisien tunnuksien muistelu. Menevät mokomat keskenään sekaisin..

 

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: