Kanssakäymistä astro-otsikoihin

venus_perhonen2Jonkinlaista piristystä tämä ”kesänvietto” tarvitseekin, ja toivottavasti sellaisen saamme kaksosiin siirtyvästä Venuksesta. Merkinvaihto tapahtuu tänään 23. kesäkuuta iltapäivällä noin puoli neljältä, ja meidän lakeuksillamme Venus sijoittuu tällöin kahdeksanteen huoneeseen. Venusta hallitsemaan tulee Merkurius, niinikään kaksosista, mutta retrovaiheessaan olevana. Tässä on jo kaksi ilmiötä, jotka viittaavat ”hauskan” ristiriitaisesti syvälliseen Venukseen – kaksosissa, merkissä jota emme ole tottuneet syvälliseksi kutsumaan.

Kyllä tämä vahva Venus on, sillä merkinvaihto antaa planeetalle edun ilmentää voimakkaasti omaa luonnettaan ja merkkiään. Näin käy, koska merkin alussa Venus matkaa aspektittomana jonkun aikaa, kunnes kesäkuun loppua kohti mentäessä avautuva neliö Neptunukselle voimistuu. Kaksosmainen Venus on avoin, helposti kontaktia ottava ja iloinen. Kun Venus kertoo arvostuksista, voidaan taas olla entistä valmiimpia vaihtamaan mieltä ja katsantokantaa. Venus arvottaa nyt tietoa, oppimista, asioiden selvittämistä ja tiedonvälittämistä. Johtaako tämä sitten siihen, että rakkaus perustuisi jollakin tavoin ulkoisiin meriitteihin, sitä en osaa sanoa. Parisuhdeteemat näyttäisivät hetkeksi korostuvan kesäkuun lopussa, sillä myös ”ihmissuhteiden pulloharja” Juno kulkee kaksosen merkin alkupuolella ja tulee Venuksen kohtaamaksi. Sopimuksiin liittyvät asiat nousevat taas esille.

Paikalleen ei kuitenkaan jäädä, sillä kaksosissa liike on tärkeää. Myös rahaliikenteessä voi tapahtua pyrähdys kiivaampaan suuntaan, mutta ainakin itse katsoisin ilmaston suosivan ennemmin kuluttamista ja ostamista kuin ansaitsemista; toivottavasti emme silti ehdi ajaa itseämme taloudelliseen ahdinkoon. Tarkkana kannattaa kuitenkin olla, etenkin kun taivaan ohjelmistossa on tarjota meille hankalat kulmat Plutolle ja Saturnukselle heinäkuun alkupuolella.

Kun Venusta hallitseva Merkurius kiirehtii alta pois kaksosista perääntymisensä jälkeen, muuttuu Venuksenkin sävy kenties ravun teemoja jo ennakoivaksi. Heinäkuun puoliväliin tultaessa vauhdikas kulma Marsin kanssa voi nopeuttaa tapahtumista ja kanssakäymistä. Erityisiä yllätyksiä Venuksella ei taida kuitenkaan olla meille tarjottavanaan, sillä vaikka ravun merkin tavoittelu saattaisi heittää Venuksen arvaamattomaan OOB-tilaan, tällä kertaa ei niin käy ollenkaan. Jos ei anneta tämän normaaliuden kuitenkaan latistaa..

Iloa ja piristystä kaikkien sosiaaliseen elämään!

Avainsanat: ,

3 vastausta to “Kanssakäymistä astro-otsikoihin”

  1. Ajatus Says:

    Hauska tuo Junon lisänimi ”ihmissuhteiden pulloharja” – siltähän sen symboli tosiaankin näyttää! 🙂 Tr Venus ja Juno tulevat näköjään yhtymään alasolmulleni, mielenkiintoista.

  2. PirjA Says:

    Venus ja Juno merkissä, jossa minulla ei ole mitään! Tokis oppositiossa on Saturnus, kunhan ehtivät 19 asteeseen… Eli hiljaiseloako vaan?

  3. Hanna Says:

    Kappas, minulla venus ja juno tekee triniä askendenttiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: