Ilmanala vaihtuu neitsyeen

virgo_poppy

Lauantaina aamulla 23. elokuuta Aurinko siirtyy neitsyen merkkiin siinä varttia vailla kahdeksalta. Merkinvaihdos tapahtuu noin pari tuntia auringonnousun jälkeen, mutta kun on tällainen hidas nousumerkki kohdalla, on Aurinko vielä viimeisessä huoneessa neitsyeen mennessään. Aurinkoa hallitsemaan tuleva Merkurius on sekin omassa neitsyen merkissään, hyvin lähellä nousuakselia, ja siksi hyvissä asemissa. Tästä on hyvä lähteä, vaikka tiettyä aamu-unisuutta saattaa tänä syksynä olla tiedossa.

Nykyään Auringon tullessa neitsyeen tuntuu aina jotenkin kohottavalta kun se samalla kohtaa vuosittaisessa kierrossaan mahtavan kiintotähden Reguluksen. Useimpien syntymäkartalta tuo komea tähti löytyy leijonan merkin lopusta, mutta vuoden 2011 marraskuun lopussa se otti historiallisen loikan siirtyen uuteen merkkiin. Kiintotähden merkinvaihdosta ei usein satu oman elinkaaren kohdalle, sen verran harvinainen tapaus oli tuolloin kyseessä.

virgo_daisiesNeitsyen ajassa siirrytään, koska se kuuluu muuttuviin merkkeihin. Nyt tosin syksy tuntuu tehneen tuloaan jo koko viikon etukäteen, ja leijonan viime hetket ovat hiipuneet. Neitsyt symboloi syksyistä ryhtiliikettä, jolloin uudet harrastukset pyörähtävät käyntiin – luonnollisesti tarkoituksena parantaa oloamme, hyvinvointiamme ja tietoamme. Neitsyen ajassa analysoidaan tieto tehokkaasti ja sen pohjalta valitaan järkevästi. Neitsyen kaksittaisuus lupaa meille laajenevia mahdollisuuksia, sillä vaihtoehtoja ja toisenlaisia reittejä riittää, kunhan vältymme hermoilulta ja vain yksityiskohtiin tuijottamiselta.

Tulosta voisi tämänkertaisen kuukauden aikana syntyä hurjasti, sillä ihan pian saamme Marsin ylityksen Saturnukselle skorpionissa: ylitys on tarkka ensi maanantaina myöhään illalla skorpionin 17°40’ kohdassa. Näiden ”pahis”-planeettojen yhtymällä ei kannata päiviään pilata, sillä yksioikoisen negatiivinen ajattelu ei kuulu tähän aikaan. Itse voin toimia näiden yhtymän puolestapuhujana ja lähettiläänä kun sellainen on omallakin kartallani (nyt juuri kolmiossa tasan!), eli jos Saturnus voi vähän viivästyttää Marsin toimintaa, voi harkinta olla vain hyväksi, ja kun arkailusta pääsee, on toiminta erittäin pitkäjänteistä ja sitkeää. Mihin tahansa hommiin näin neitsyen ajan alkaessa ryhdymmekin, näistä energioista saadaan potkua.

Leijonan aika saattaa kuitenkin vielä lämmittää, sillä Kuu, Jupiter ja Venus hohkaavat kaikki loiston ja lämmön merkissä. Ei siis ihan vielä sanota hyvästejä kesälle, vaikka suunnataankin katse tulevaan. Asiallista ja pystyvää aikaa teille kaikille!

Mainokset

Avainsanat: ,

3 vastausta to “Ilmanala vaihtuu neitsyeen”

 1. Anne Laine Says:

  Kiitos taas ihanasta ja oivalluksia antavasta kirjoituksesta sinulle, Tarja!

 2. ruusutarha.blogspot.fi Says:

  Hyvään aikaan avaavat siis kansalaisopistot ilmoittautumishetkensä!
  Huomasin, kun tuossa opinto-ohjelmaa selailin ja mietin tulevan talven harrastuksia.

 3. PirjA Says:

  Mulle on auennut aivan puhdas lehti, pitää miettiä koko työelämä uusiksi, kun entinen työ ei enää jatku.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: