Järkikuun synty

virgo-new-moonKuu syntyi uudeksi ja lähti uudelle kuukauden kierrolleen 2°18’ neitsyestä maanantaina vähän viiden jälkeen iltapäivällä. Uusi Kuu muuttuvassa merkissä, Auringon neitsyeen siirtymän jälkeen, pistää vauhtia merkin teemoihin. Tulevan kuukauden ainekset ovat melko ristiriitaisia: Neptunuksen vastakkaisuus luo uneliasta mystisyyttä, mikä on kovin vastakkaista neitsyen käytännöllisyydelle ja analyyttisyydelle. Ja vaikka Uuden Kuun hetken kartalla on joitakin eteenpäinmenon aineksia, kuten esimerkiksi Merkurius omassa merkissään tai Venuksen kulma tulimerkeissä Uranukselle, saattaa joidenkin kohdalla silti olla kyse jymähdyksestä kaikkein ikävimmillään. Tarkoitan tällä Marsin ja Saturnuksen viitoittamaa mahdollisuutta, että toiminta hidastuisi tai estyisi.

Tällaisen kuunkierron alussa on mitä parhain hetki aloittaa kehittäviä harrastuksia, harjoittaa kädentaitoja tai vaikka keskittyä kirjoittamiseen. Kun kaikissa eläinradan merkeissä on nurja puolensa, voi olla hyvä tiedostaa rempallaan olevien seikkojen huomioimisen kirkastunut kyky ja näistä nuriseminen. Ehkä Neptunus eläinradan toiselta puolelta muistuttaa meitä hyväksymään tiettyjä asioita – maailmaa ei rakenneta uudelleen kuukaudessa.

Tämä uusi Kuun kierros neitsyen merkin alla minun mielestäni viittaa puuhastukseen, opintoihin, asioiden järjestelyihin ja töihin keskittymiseen. Omalla kohdallani Kuun viesti on ”hauskan” kirjaimellinen Kuun synnyttyä vastapäätä Aurinkoani – remonttifirma suunnitteli mistä aloitetaan, kun etsitään vikaa ja vaurioita. Näin nämä asiat tapahtuvat ajallaan!

Tehokasta Uuden Kuun aikaa!

Avainsanat: ,

4 vastausta to “Järkikuun synty”

 1. ruusutarha.blogspot.fi Says:

  Missä on Taika? Kaipaan kirjoituksia, opastuksia, tietoa….

  • Tarja Says:

   Olenkin odotellut koska ilmaantuu protestilauluja! Blogi on ollut pakko jättää sivuun, koska olen kasannut koulutusmateriaaleja, koti on remontin alla (lattioita kaivettu auki, kuivurit pauhaavat yötä päivää) eikä yksityiselämäkään kukoista ihan itsekseen. Mutta eipä täällä ole toisaalta näkynyt viittäsataa kaipaustakaan, joten hienosti lukijat ovat pärjänneet ilmankin!

 2. lueskelija Says:

  Minä myös huomasin pitkän tauon täällä ja pohdin missä olet, Taika…

  Kommentoin harvoin, mutta luen paljon useammin….
  onneksi täällä on hyvät, monipuoliset arkistot teemoista joista ei muuten juuri suomeksi juttua löydy. Jaksamisia toivotan minäkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: