Mars räväytti

AresNyt on tapahtunut jotakin tosi jännää taivaalla, josta ainakaan itse en voinut olla vetämättä yhtäläisyyksiä vastaavuuksiin tietynsävyisiin tapahtumiin. Pääsi ihan selkeä ahaa!

Viime sunnuntaina jousimiehessä kulkeva Mars ylitti kielletyn alueen rajan. Tuo kuulostaa kovin dramaattiselta, ja sitä se voi käytännössä ollakin, ellei tätä ”kausittaista” energiaa ymmärrä ja hallitse. Mars kurkotti korkeammalle kallistuskulmassaan kuin mitä Aurinko ja Maa ovat keskenään säätäneet kallistuskulman eli deklinaation rajaksi. Tällaista tilaa kutsutaan OOBiksi, ollaan rajojen ulkopuolella, villinä ja vapaana, jossakin minne Auringon valvova silmä ei (yleensä!) kanna.

Marsin siirtymä yllättävään tilaan tapahtui siis minulta varkain (kun olen keskittynyt enimmäkseen seuran mukanaan tuomiin velvollisuuksiin) sunnuntaina 29. syyskuuta illalla kahdeksan aikoihin. Silloin Mars oli 10°05’ jousimiestä.

Takaisin normaalille alueelle Mars palaa 21. marraskuuta aamupäivällä noin yhdeltätoista ollessaan tuolloin 19°31’ kaurista. Jos siis OOB tilan yleisin alue on jousimiehen ja kauriin (sekä eläinradan vastapuolella kaksosen ja ravun) merkkien vaihteessa, on Mars nyt pompannut korkeuksiin melko aikaisin, ja matkaa asteissa pitkälle kauriiseen ennen kuin malttaa laantua.

ares_godTuo asteväli 10 jousimiehestä 19 kauriiseen (+ kaariminuutit päälle) tarkoittaa esimerkiksi sitä, että ne joiden omalla kartalla Mars on näiden asteiden sisällä, saavat nyt Marsin paluunsa OOB Marsina. Ja varsin usein se voi olla samanlaisessa tilassa syntymäkartallakin, joten ei mitään paniikkia, silloin erityislaatuinen energia ei ehkä ihmeemmin tunnu. Eniten yllätyksiä saattaa olla tiedossa heillä, joilla on ihan normaalien rajojen sisällä kulkeva Mars omalla kartallaan, mutta jotka paluun symboliikan myötä saavat tulevassa Marsin paluussa energiaryöpyn vaikeasti hallittavaa Mars -voimaa osakseen.

Toivotan huikeata Mars-energistä ajanjaksoa kaikille!

Mainokset

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: