Viis vee ei vastaanottoa

kirjaltaaTaikablogin bittiavaruuteen viskaamisesta tuli eilen viisi vuotta. Meillä ei ollut astrohenkistä juhlavastaanottoa, sillä päivä tuhraantui leikkiin tein-sen-itse julkaisun taittopohjan kanssa. Silmäilin muistinvirkistykseksi mitä olin viime vuonna ”tulkinnut” Taikablogin Auringonpaluusta. Hahaa, blogin Auringon ja Neptunuksen tarkka yhtymä onnistui tosiaan liuottamaan kaiken miltei häivyksiin. Tästä ei kai voi muuta kuin kadottaa loputkin, tai koettaa nousta tekemättä jääneiden päivitysten suosta ylös.

Miten ylösnousu onnistuu, sellaisen tempun kaivuuta paluukartan maton alta voitaisi koettaa yhdessä keskustellen. Tämänkaltaisella paluulla kuluvalla kierroksella näppäillään.

ap_at15

Auringon ja Neptunuksen yhtymä kiusaa edelleen, mutta toivottavasti kiusa kääntyy mielikuvituksen kukinnaksi neloshuoneen kautta. Aurinkoa hallitseva Jupiter, vaikkakin yhä perääntyvänä, loistaa kirkkaasti leijonassa, ja josko vastavierailun kautta saisi vielä Aurinkotähtösenkin tuikahtamaan.

Vaakanousu näyttää blogille hyvältä, vastavuoroisuuteen olen aina kirjoituksillani tähdännytkin. Kerron kuitenkin rehellisesti, että näppiksen takana vaakanousuiset vuodet paluukartoissa ovat pahimmasta päästä – rahkeet eivät riitä näiden hallintaan. Nousua hallitseva Venus ei mielestäni ole oinaan alussa ihan niin surkea kuin mitä merkki äkkiseltään antaisi olettaa. Viides huone on Venukselle ilon huone, Marsin turbobuusti antaa voimaa ja rohkeutta, ja Saturnus jelppii hyvällä kulmalla ryhdikkäästi. Saturnus on blogissa tämän vuoden Ajan Herra, kuten jo viime vuonna kerroin, ja paluukartalla Saturnuksen ja Venuksen kulma saa kunnian olla se kaikkein tarkin pääaspekti. Suhtaudun tähän ennemmin luottavaisesti; viides vuosi bloginpitoa on ilmanmuuta enemmän työtä kuin hauskanpitoa.

Merkurius, kirjoittamisen planeettana blogille elintärkeä, on tänä vuonna päässyt kaikkein lähimmäksi akselikontaktia. Mainiota. Kuu tykkää olla härässä, vaikka kahdeksas huone sitä jättääkin vaimeuteen. Vertex-akselin pyyhkäisy läheltä tuntuu erityisen mukavalta, toivoa herättävältä. Paluukartan Kuu ja Vertex härässä nappaavat kiinni natalkartan MC:stä. Ehkä Taikablogi ei jää menneiden loisto-aikojensa glooriaan patsastelemaan (tämä on vitsi) vaan onnistuisi tulevallakin kierroksella tavoittamaan yleisönsä. Kuunvaihe oli vielä sirppiä, se ei ehkä ole omasta mielestäni helpoin mahdollinen kuunsävy tehtäväksi, mutta on kasvupuolella sentään. Ja vielä Merkuriuksesta, natalkarttaan verrattuna senkin sijainti on herkullinen, istuu hienosti blogin Vertexille vesimiehessä.

Auringonpaluukartan akseleita tavataan katsoa suhteessa peruskarttaan, ja nyt mennään niin nätisti kuin ikinä voi toivoa: nousuakseli kolmanteen huoneeseen (kirjoittamista!) ja MC yhdennessätoista (viiteryhmiä!).

blogi5vJoten lukijat, millainen Taikablogi voisi olla, että se herättäisi kiinnostuksenne? Asiallinen vai tunnustuksellinen? Tekninen vai maalaileva? Syntymäkartan tulkintoihin keskittyvä vai ajan henkiä maalaileva? Saatte esittää toiveitanne ja vinkata aiheita, mutta edelleenkään en lupaa kirjoitusta kaikista asioista. Jos innostun jotakin tutkimaan, ehkä tekstiä syntyy, mutta aina aika ei riitä. Kiitos lukijat että olette jaksaneet kurkkia uusia kirjoituksia, kommenteistanne, viesteistänne! Nyt kaikki viisi kynttilää sammuksiin – Puuuh! – ja toivomaan!

Mainokset

Avainsanat:

5 vastausta to “Viis vee ei vastaanottoa”

 1. Anne Nevantausta Says:

  Onnea 5 veelle ja pitkää ikää toivotan. Kaikki on kiinnostavaa, en tiedä mitä haltijakummeilta voisi toivoakaan. Rakastan nippelitietoa, joten ehkä jotain pientä pikanttia yksityiskohtaista tietoutta ainakin joskus:-) Siitäkin voisi joskus kertoilla mitä iltatähti ja aamutähti syntymäajankohtana pitää sisällään. Ja pimeät kuut, niitähän oli useita. Asteroideista jotain. Teemaa esim. taiteellisuus, rahankäyttö, matkustelu, oppimiseen liittyvät asiat, ilmeneekö 7 kuoleman syntiä jotenkin henkilön kartalla, terveysasiat, luontoyhteys, yms.
  Hyvää jatkoa ja kirjoittajan kynä suhiskoot!

 2. Sanna Says:

  Nautin teksteistä, joista kumpuaa kirjoittajan oma innostus. Vaikka teksti olisi kaukana omasta maailmastani ja tietotasosta, niin sellaiset omaa paloa hienoisesti hehkuvat tekstit kiinnostavat. Toivon, että blogi pitää sinut edelleen intohimoisena ja uteliaana.

 3. Artemis Says:

  Ajan henki kiinnostaa, ei ehkä niinkään syntymäkarttoihin syventyminen tai monimutkaiset tekniikat. Saa mieluusti olla asiallisuutta, tunnustuksellisuutta sekä maalailevaa tekstiä.

  Kiva kuulla että aiot jatkaa blogin pitoa!

 4. Riikka Says:

  Vaihtelevan monipuolinen on hyvä niin kuin tähänkin asti. Välillä maalailevampi välillä terkemmin tekniikkaa ja nippelitietoakin.

 5. Leila Says:

  Onnea ja jaksamista eteenpäin!

  Kaikkea luen, mutta tuo ’ajan henkeä maalaileva’ sykki päällimmäiseksi. Myös se miten omakohtaisesti koet näitä kosmisia voimia. Ja totta kai, asteroidit kiinnostaisi. Kuten olisi mukava kuulla miten itse koet tuon Merkurius yhtymä Vestan tuolla ap-kartalla. Tällaiset blogit astrologian oppimismerkityksessa ovat kullan arvoisia. Josko nyt on ajatuksissa käynyt oman kirjan kirjoittaminen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: