Vapaus on vain kaaos paremmassa valaistuksessa

pilvilaivojaVapauden teema on viime aikoina kerännyt niin paljon samanaikaisia vastaavuuksia, synkronisiteettiä, että aiheesta on kai syytä jo vähän avautua. Vapauden filosofiaa pääsin tutkimaan erään toisen projektin yhteydessä, ja samaan aikaan moni ystävä heitti käsitteen ilmoille tavalla tai toisella. Tämän bloggauksen otsikolla ei taida olla sen kummempaa symboliikkaa takanaan kuin että se sattui kirjoittajaa huvittamaan.

Taikablogissa on tosiaan ollut hiljaista pidempään ja isommin kuin olen koskaan tarkoittanut. En katso olevani tilivelvollinen vapaassa blogissa päivitystiheydestä, itse siitä eniten kärsin kun lukijapiiri lentelee vapaina kuin taivaan linnut muualle. Monet ovat varmaan huomanneet, kuinka olen käyttänyt vapaan valinnan oikeuttani ja makustellut enemmän ajanlaadun kokemuksellisuutta ”samaan aikaan toisaalla” Hullunkuunajan blogissani. On tunnustettava, että tämä puoli astrologiasta on kiinnostanut viime aikoina enemmän – kuin mikä, jouduin kysymään. Taikablogi ei ole sisällöllisesti koskaan päässyt profiloitumaan, koska olen roiskinut sinne sitä sun tätä. Heitellyt rutistettuja paperitolloja roskikseen.

Astrologisista tekijöistä olen viime aikoihin liittänyt Saturnuksen neliökulman Auringolleni sekä Jupiterin liukumisen progekartalla kolmannen huoneen tiedotusrumbasta kakkoseen. Saturnus on auttanut ja pakottanut tekemään vain sitä mikä on ollut pakko, eli vapauden teema on tätäkin kautta ollut kovasti mielessä. Jupiterin koen vielä tässä vaiheessa ”menetyksenä”, eli täytyy tutkia omalla kohdalla, kasvaa progekartan myötä, löytää oma planeetta uudelleen (Jupiteria omin nousujouskarina siksi, koska se syntymäkartalla hallitsee myös Aurinkoani ja on kartan ehdoton ykkönen, Almuten). Ja planeetoista liitän Jupiterin erittäin vahvasti vapauden symboliikkaan, ja vapaus ilmenee erityisesti monien erilaisten mahdollisuuksien kautta. Moni ei tätä Jupiterin tulkinnassa miellä ollenkaan, että Jupiter on vapautumista, vaan etsii planeetan vastaavuuksia vain onnen käsitteiden seasta. (Mainospala: jos olette kiinnostuneet mietteistäni Jupiterin teemoista, Tampereen Astrologisesta Seurasta voi tilata opintomonisteen)

Tämän suuren blogihiljaisuuden aikana olen keskittynyt kaikkein eniten kirjoittelemaan tilattuja astrologisia tulkintoja valmiiksi, sillä seurauksella että olen joutunut miltei hurmioituneen vapaudentunteen valtaan. Vuosikausia tulkinnoissa on ollut toivottoman pitkät jonot, ja vaikka se on toisaalta hyvä asia, on tilanne jatkuessaan, ruuhkautuessaan, pitkittyessään tuntunut välillä raskaalta ja painostavalta. Minä olen hätäinen ihminen, yleensä haluaisin päästä ihan heti mielenkiintoisen tulkinnan kimppuun enkä vasta joskus kuukausien kuluttua.

pilvilaivoja2On oikeastaan käsittämätöntä, etten ole käytännössä mainostanut ikinä tulkintojani ja astrologisia palvelujani mitenkään. Blogit ovat tavallaan eräänlainen mainos kaiken aikaa, mutta tämä ei ole sama asia. Joskus kun varauskirjassa on ollut hieman seesteisempi hetki, olen jo ehtinyt haaveilla kuinka pääsisin tätä astrologian puolta tiedottamaan. Ja sitten on taas varauksia tipahtanut jostain bittiavaruudesta siihen malliin, ettei ole ollut mitään mieltä mainoksen laittamisessa, kun tilaus toimitettaisiin joskus aikojen päästä.

Nyt tulkintajonoa on siivottu sen verran, että uskallan palkita teidät blogin lukijat vinkkaamalla ensimmäiseksi teille, että Astrologian Taika ottaa jälleen tilauksia vastaan, ja kun kirjoitan tulkinnat tilausjärjestyksessä, nopeimmat eivät joudu odottamaan mahdottoman kauaa. Lisätietoja tulkinnan tilaamisesta löytyy kotisivuiltani.

Jos saisin itse vapauden valita, tällä hetkellä kirjoittaisin kaikkein mieluiten Lohikäärmekarttojen tulkintoja sekä lahjakkuustulkintoja, ja tottakai progressiiviseen karttaan perustuva minitulkinta Mitä nyt? on omaa ”progeuskovaista” sydäntäni lähellä, ja onhan noiden ajankuvan tulkintojen, vuosikatsausten, kirjoittelu aina mieluista puuhaa.. Valinnanvaraa siis löytyy, onhan Jupiterini kaksosissa!

Mukavaa kesänodotusta ja Äitienpäivän juhlaviikonloppua!

Avainsanat:

Yksi vastaus to “Vapaus on vain kaaos paremmassa valaistuksessa”

  1. Sanna Says:

    Nousu ja MC Jousimiehessä olen usein tarkastellut karttaani ja elämääni vapauden ja juurikin vapautumisen näkökulmasta. Minua ajaa eteenpäin vahva vapautumisen teema monissa elämän asioissa. Astrologian avulla voi vapautua erilaisista ajatusmalleista itsessään, monilla vaihtoehtoisilla hoidoilla voi vapautua stresseistä ja kaiken maailman painolasteista. Minä aina iloitsen kun joku vapautuu, milloin mistäkin. Mutta Saturnusta ei sovi vähätellä. Vahva Saturnukseni pitää huolen, että ensin on tehtävä paljon työtä ennen kuin edes haaveilla vapautumisesta sen monissa muodoissaan. Mutta iloitsen suuresti jos joku toinen kokee vapautumisen ja pääsee toteuttamaan omaa tahtoaan ja luontoaan monin tavoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: