Aina yhdessä

earthsunspace

Jo helmikuussa lallatin ja uhosin astrologiseen lehteen Astro Logokseen julkaisuun hyväksytystä artikkelistani, mikä käsittelee polaarimerkkejä. Vähäsen ehti virrata siltojen alta, mutta tänään kyseinen lehti tuotiin postilaatikkoon. Innokkuuksissani lupasin jakaa kyseisen artikkelin niillekin luettavaksi, jotka eivät jostain kumman syystä ole yhdistyksen jäseniä, eivätkä minun laillani saa lehteä omaksi. Raapaisin hätäisesti kotisivuilleni tekstin, mikä on artikkelista varhaisempi raakaversio. Syynä moiseen oikaisuun on ikävä selkäsärky, mikä rajoittaa nyt tietokoneen ääressä työskentelyn minimiin. Jutun idea ei oletettavasti ole kärsinyt muutaman muotoseikan jättämisestä alkuperäiseen asuunsa.

Tässä siis linkki sivuille. Artikkeli löytyy luettelosta ylimmäisenä, ja toivottavasti tekniikka pelaa näin perääntyvän Merkuriuksen aikana. Ilmoitelkaa ongelmista jos ilmenee.

Hätäisenä uudenkuun ihmisenä ajatukseni ovat jo laukkaamassa toisenlaisissa ideoissa, mutta mukavaa olisi, jos haluaisitte jakaa kommenteissa mielipiteitänne aiheesta. Palautettakin saa vyöryttää.

Polaarimerkit käsite tarkoittaa yksinkertaisuudessaan eläinradan vastamerkkejä. Artikkelissa pohjimmaisena ajatuksena kulki eräänlaisen kattoteeman löytäminen jokaiselle merkkiparille, että näitä kutakin merkkiparia vie jokin isompi juttu, mikä tulee esille kummassakin merkkiparijanan päädyssä, kenties hyvin erilailla tai jopa päinvastaisesti, mutta saman aihealueen kanssa kumpikin merkki työskentelisi.

Te jotka haluatte artikkelin lukea, haluaisin antaa saatesanoiksi näin: toivoisin että lukisitte astrologisen ajattelun vuoksi koko artikkelin, ettekä keittokirjamaisesti vain oman Aurinkomerkin kohdalta. Meillä jokaisella on kartoillamme ihan kaikki merkit edustettuina, toisissa enemmän tavaraa, toisissa näennäisesti vähemmän, mutta yleiset merkkien lainalaisuudet täytynee jollakin elämänalueella kaikkien huomata. Ellei muuten niin kanssaihmisten kautta.

Pyydän myös ottamaan huomioon sen, että lehteen tarkoitettuun artikkeliin ei ole sallittua sisällyttää kaikkea, mitä aihealueesta on mielessä. Typistyksissä ja yleistyksissä menetetään aina syvyyden kustannuksella, mutta toisaalta lehtiartikkelin kautta saattaa tavoittaa monia harrastajia.

Jos jonkin merkkiparin kohdalla keksitte osuvamman kattotermin, olisi mukava jos rohkeasti jakaisitte tänne perusteltuja näkemyksiänne.

Mainokset

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: