Astrologiaa kesällä

kreiv15taka

Kreivilän miljöötä

Kesä ja astrologia assosioituvat yhdessä Kreivilän Astropäiviin. Heinäkuun puolivälissä, jo alle kuukauden kuluttua on aika suunnata Matkuun, Teosofisen seuran kesäkotiin ammentamaan astrologista oppia. Ajatus Kreivilästä herättää minussa hyviä tunnelmia ja muistoja, sillä tämä astrologinen kokoontuminen on ollut paljon muutakin kuin astrologista luentoa toinen toisensa jälkeen. Kreivilässä olen saanut tutustua moniin astrologian harrastajiin, niin sellaisiin jotka ovat olleet harrastamassa paljon, paljon pidempään kuin itse, kuin joihinkin vasta-alkajiin. Ei siis tarvitse osata jo kaikkea valmiiksi voidakseen tulla tapahtumaan mukaan, vaikka toisaalta osa luennoista on kyllä niin tiivistä tavaraa, että alan peruskäsitteet on hyvä olla kunnolla hallussa, ettei sitten turhautuisi jos putoaa kärryiltä heti alkajaisiksi. Toisaalta paikalla on aina pitkään harrastaneita konkareita, joilta voi tauoilla pyytää jelppiä.

Kreivilän sfäärit ja henkinen ilmapiiri ovat ihan oma lukunsa. Omalta kohdaltani voin todeta, että en ole muualla vastaavaa kokenut. Muutamina aikaisempina kesinä Kreivilän ajankohta on osunut – ilmiselvästi kosmoksen järjestämänä – planeettojen pysähtymisien hetkiin. Toivottavasti tällä kerralla astrologinen energia on vähän tyynempää, että malttaisi vaikka nukkuakin välillä.

Luennolla viime kesänä

Luennolla viime kesänä

Olen ollut erittäin ja huikean kiitollinen ja innostunut saadessani valmistella täksikin kesäksi pari esitystä päivien antiin mukaan. Yleisotsikko tänä vuonna on Syntymän ja kuoleman merkit, mutta sanojen painavuutta ei kannata etukäteen kavahtaa. Mennään mieluummin paikanpäälle katsomaan, mitä tämä tulee pitämään sisällään. Ainakin tullaan käsittelemään Ceres pikkuplaneettaa, kahdeksatta huonetta ja hedelmöittymistä astrologian valossa (katso aiheet tarkemmin linkistä löytyvästä esitteestä). Minulla on tarkoitus tuoda mukaan näkökulmia ajassa tapahtuviin aloituksiin ja lopetuksiin, ja koetamme tutkia osallistujien omia arkisia elämän syklejä; tätä puuhastelua varten pyydän osallistujia ottamaan mukaan sellaisen karttatulosteen omasta kartastaan, mihin voitte piirtää. Viivotin saattaa helpottaa yhteistä askarteluamme. Karttaan on hyvä ottaa tekijöihin mukaan Chiron ja tavallisimmat asteroidit Ceres, Pallas Athene, Juno ja Vesta, ja minä koetan aina muistuttaa Vertex-akselin huomioimisesta.

Kreivilän Astropäivien järjestäjä Marja-Liisa valmistautumassa luennolle 2015

Kreivilän Astropäivien järjestäjä Marja-Liisa valmistautumassa luennolle 2015

Kannattaa ilmoittautua mukaan mahdollisimman pian ja maksaa osallistumismaksu ennen 4.7. jolloin hinta on vielä huokeampi. Linkin esitteessä on yksityiskohtaisemmin tietoa ilmoittautumisesta ja kontaktihenkilöistä. Luentojen osalta tähän alustavaan esitteeseen on tullut joitakin muutoksia. Jos olette Facebookissa, siellä on sivu Kreivilä astro, missä on tapahtumasta tietoa.

Nähdään Kreivilässä, Ravun Auringon ja Jousimiehen Kuun hengessä!

 

3 vastausta to “Astrologiaa kesällä”

 1. Anne Says:

  Hei !
  Todella mielenkiintoisia aiheita ! Harmi ettei ole mahdollista tulla paikanpäälle. Tuleehan aiheista joitain kirjoituksiasi tähän blogiin ?
  Hedelmöityshetken laskeminen taitaa olla mahdotonta tällaiselle 5-viikkoa liian aikaisin syntyneelle ?

  • Tarja Says:

   Joskus olen blogiin kirjoitellut Kreivilän annista, mutta yleensä siitä mitä itse olen luennoilla käsitellyt. Ellei nyt joku sitten tarjoa jotakin ihan mieletöntä oivallusta, mistä on pakko kirjoittaa. En siis lupaa mitään raportointia, ja tuo hedelmöitysaihe ei kuulu omien tutkimusteni alueeseen. Yleensäkin suosittelen itse tapahtumaan osallistumista, silloin on mahdollisuus kysyä ja keskustella. Ynnä on tällä lopulta sellainen astropoliittinenkin puoli, että tapahtuman järjestäminen maksaa ja sinne olisi hyvä saada osallistujia. Näistä asioista ilmaiseksi kirjoittaminen ei anna mitään heille, jotka tekevät sen oikean työn. Toivottavasti ajatuskulkuni avautuu.. tiedän olevani ilonpilaaja, mutta jos tapahtumat nuivettuvat osanottajien vähyyden vuoksi, ollaan jossain vaiheessa tilanteessa, ettei kukaan järjestä enää mitään, ja se napsahtaa astrologiaa itseään nilkkaan. Tämä palopuheeni ei sinällään tarkoita tätä Kreivilän kokoontumista vaan yleensä maassamme järjestettäviä astrologisia tilaisuuksia ja koulutuksia. Viime vuosina olen nähnyt peruutusilmoituksia tavallista enemmän. Lamako sitten syö vai netti ja sen ilmaiset kirjoitukset.

 2. Anne Says:

  Taisin kirjoittaa hieman epäselvästi. Tarkoitin tietenkin jälkikäteen.
  Kaikilla ei ole varaa käydä mielenkiintoisissa tapahtumisissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: