Huonon päivän Kuu

Moon1Aina ei suju ihan kympillä, sellaista tämä elämä on. Miten te reagoitte huonoihin päiviin? Kun harmittaa, olo ei tosiaankaan tunnu aurinkoiselta, ja jo tästä saa astrologisen vinkin, miten näitä asioita katsotaan astrologiassa. On yleisesti esitetty, että silloin kun olemme väsyneitä, sairaita, stressaantuneita ja paineen alla, ilmennämme Kuuta, alitajuista ja vaistonvaraista puoltamme.

Kuulla jokaisessa merkissään on useita ilmentymisen muotoja, jolloin harmi kuvastuu monilla tavoilla. Koska Kuu on alitajuinen tekijä, emme ehkä itse ollenkaan huomaa, miten käyttäydymme näissä vaikeissa tilanteissa ja huonoina päivinä. Kannattaisi ehkä kysyä läheisiltämme, ja koettaa näin nähdä, pääseekö jokin oman Kuun edustama vähemmän rakentava puoli kontrolloimatta liikaa esille. Tällaisissa tapauksissa kasvu voi olla todella vaikeata, koska käytös tulee haastavissa tilanteissa suoraan selkäytimestä. Oman käytöksen rehellinen analysointi saattaa kuitenkin saada meidät tiedostamaan oman mahdottomuutemme (eivät kai kaikki silti hankalia ja ikäviä ole). Astrologisesti on mielenkiintoista koettaa naulita, ovatko purkauksemme todellakin johdettavissa Kuun piirteistä.

moon3Ovatko kaikki Kuut yhtä hankalia? Olen aina esittänyt, että jokaisessa merkissä on negatiivisia ja haitallisia puolia, varsinkin jos niitä toteuttaa ns. väärin. Keskusteluissa olisi hienoa, jos kommenteissa pääsisimme tutkimaan, ovatko Kuulle haastavat merkit niitä, joiden kautta vaikeudet ja harmit purkautuvat herkemmin. Kuulle luetaan vähemmän luonteviksi merkeiksi sen vastamerkki kauris sekä alennuksen merkki skorpioni. Silti aina löytyy yksilöllisiä eroja, sillä me emme tunnu olevan ihan samalla viivalla kaikki ihmisyytemme toteuttamisessa, jotkut ovat kypsempiä ja kasvaneempia kuin toiset.

Mietin myös sitä, kuinka paljon Kuun asema sinällään kertoo käytöksestämme huonoina päivinä. Ihan perusseikka jo, onko Kuu Aurinkoon nähden ns. oikealla puolella horisonttia, saattaa antaa sävynsä kuinka helposti me ajaudumme huonojen puolten ilmentämiseen. Jos Aurinko on horisontin yllä, silloin Kuun periaatteessa pitäisi olla sen alapuolella. Ja vastaavasti, jos on yöllä syntynyt, silloin Kuun tulisi päivystää horisontin yllä. Hieman ongelmallisempia siis ovat ne tilanteet ja kartat, jolloin Kuu on samalla puolella Auringon kanssa. Eli ovatko nämä ihmiset potentiaalempia kiukuttelijoita kuin ne onnelliset, joilla valot ovat kohdillaan? (ja tässä yhteydessä en voi olla huudahtamatta, voiko oikeasti olla siten, että vanhan ja uudenkuun ilmentäminen olisi ”lähtökohtaisesti” vaikeampaa kuin täykkärikuilla ja irtopääpeikoilla?)

Kuun kytkeytyminen planeettojen ja akselien kokonaisuuteen tuo varmasti oman lisänsä. Pohdittavaa riittää, esimerkiksi aspektiton Kuu, mahdollisesti itsessään kuumaisen vahvana, taipuuko silloin jotenkin voimakkaampaan reagointiin. Jos Kuu on aktiivisesti kulmissa muualle kartalle, se otetaan mukaan jokaiseen asiaan, ja kenties silloin Kuu ujuttaa negatiivisenkin puolensa herkemmin esille. Lisäksi hiukan pidemmälle astrologiassa edenneet voisivat pohtia, miten Kuun toteutumisessa vaikuttaa sen OOB tila, mikä on tavallisesti joinakin vuosina mahdollinen kaksosen, ravun, jousimiehen ja kauriin merkeissä, mutta poikkeuksellisen pitkien kallistuskulmien ylitysten aikana näitä korkeuksia saattaa löytyä myös vierekkäisistä merkeistä; härästä, leijonasta, skorpionista ja vesimiehestä.

moon2Oman itsen analysointi astrologisesti Kuun kautta edellyttää tietysti avointa mieltä ja astrologiseen symboliikkaan tutustumista laaja-alaisesti, mutta joskus sorrumme ilmiselvästi kaikkein tavallisimpiin ja tyypillisimpiin Kuun sudenkuoppiin. Kommenteista mielelläni lukisin, onko teidän häpeäpaaluissanne ihan muunlaisia tekijöitä, erilaisia kuin mihin Kuun merkki selkeästi viittaisi. Kuinka helposti esimerkiksi jokin toinen planeetta tunkee mukaan, jos se sijaitsee lähellä Kuuta? Toisina aikoina Kuumme taas on alttiimpana kuin perusasetelmassa transiittien vuoksi, samoin progressiivisen kartan Kuu voi kertoa paljonkin sisäisen mielentilamme tasoista.

Tunnustan omalta kohdaltani, että taitaa kalojen Kuu huonoina päivinä näkyä. Kiskaisen marttyyrinkruunun sulavasti kiristämään päätä, marisen eikö kukaan huomaa miten paljon teen ja anna tekemiselleni arvoa. Ystäväni kauriin Kuu kuulemma heittäytyy altistuksen hetkinä kovan asialliseksi. Toinen kaveri on esittänyt melkoisia itkupotkuraivareita, ravun OOB Kuulla. Jatkakaa te!

 

Mainokset

Avainsanat: ,

30 vastausta to “Huonon päivän Kuu”

 1. Emilia (Emelia) Says:

  Juu… allekirjoittaneella on siis tuo OOB Kuu Ravussa ja aiemmin huomasin kyllä selkeästi kuunkierroksen jännitteisyyden ja nk. haasteellisemmat päivät.. tämä siis ennen kuin asian syyt oikeastaan tiedostin, sen jälkeen en ole enää ollut niin oikullinen ja puolustautuva – tai jos olenkin, osaan jo katsoa missä Kuu kulloinkin kulkee ja pitää suuni kiinni ja mölyt mahassa.. kai…
  Onneksi läheisin ”ukkosenjohdatin” on jo oppinut sivuuttamaan terävimmät kommenttini, eikä asioista enää nouse myrskyjä vesilasissa..

  • Tarja Says:

   Niin sullahan on tosiaan tuo über-Kuu, minkä otin lopussa esimerkiksikin. Koet siis että tuiskahdukset omassa olossa ja päivän huonoksi kokemiset olisivat nimenomaan yhteydessä Kuun kulkuun? Ilmeisesti olet provosoitunut aikaisemmin helpommin, mutta nyt tietoisuus ja tieto rapukuun olemuksesta ovat tasoittaneet?

 2. Emilia (Emelia) Says:

  Juu… aiemmin olin todella kiukkuinen ja puolustuskannalla ajoittain, mikä aiheutti kyllä kaikenlaista hankaluutta elämään arjessa kun ei aina tule tuota Kuuta ennakkoon seurattua. Nyttemmin olen ehkä vähän rauhoittunut ja kiukun puuskien iskiessä osaan jo vähän jarrutella tekemisiäni ja sanomisiani, ja yleensä olen huomannut, että oman Kuun liikkeistä on kiukullekin syyt ja selitykset löytynyt.. 😉

 3. Anne Nevantausta Says:

  Minulla on Kuu Oinaassa 27 astetta, huone 6 ja vain 6 astetta DC:n alapuolella yhtymässä asteen verran Kuun alasolmuun ja oppositio Neptunus, ASC, yläsolmu ja Jupiter sekä kolmio Plutoon. Edustan vanhaa kuuta, Aurinko samalla puolella karttaa 8.huoneessa Kaksosissa 21 astetta.(mukana Ilma-suurkolmiossa Jupiterin ja Khironin kanssa)
  Olen jostain kuullut?, että se huone missä Kuu sijaitsee kertoo mitä keräämme. 6.huone on palvelun huone ja kerään nöyryytyksiä.Tämä pätee ja on karmallista, kunnes olen ymmärtänyt tehdä asiaan muutoksen. Olisikohan alasolmun tuttuudella näppinsä pelissä ja näin olen joutunut läksyäni oppimaan.
  Oinas Kuu on temperamenttinen ja suorasanainen, tekee asioita rohkeasti, mutta toisaalta on hyvinkin turvallisuushakuinen. Tällaiset seikat ovat haasteita ja aiheuttavat suukopua kumppanin kanssa. Kuuni on ikiaikainen nainen luolakaudelta, jolloin mies toi saaliin kotiin ja otti naisensa milloin tahtoi, mutta toi naiselleen turvan ja antoi kodin. Näin alkukantaisella tavalla ajatellen minä toimin! Olen aina tuntenut vetoa voimakkaisiin ”luolamiehiin”, jos omat odotukseni osoittautuvat vääriksi, niin olen syyttänyt miestä ja kyllä miespolo on osansa saanut pettymyksestäni. Ilmankos on miehet vaihtuneet! Etsin Kuuni kautta perusturvallisuutta. Jottei tule liian pitkää tarinaa, niin vielä sen verran, että transiittina Pluto vielä 2.huoneessani aina Kuun tullessa kuvioon, kuten oli nyt juuri laita, tekee minulle ikävän ajan ja siitä mies saa taas ”nauttia”. Kakkoshuoneessa kun on jaksamiseni ja turvattomuuteni ja rahanpuutteeni, mm. Ja eikös se Aurinko 8. huoneessa kertonut, että miehen rahoilla pitää elää? Nöyryytystä, kerjäämistä, rajoituksia omasta mielestäni. Tähän kun vielä asettuu kuvio Au oppositio Saturnus 2.huone. Onneksi vilkaisin karttaa eilen ja huomasin kuvion transiiteissa ja osasin pyytää anteeksi kovia sanojani, elämä on oppimista ja nöyrtymistä minulle kovapäiselle!

  • Tarja Says:

   Kiitos tästä eläväisestä tarinastasi, sitä oli paikoin hauska lukea, vaikka kipeitä aiheitahan nuo ovat. Kääntyykö oinaan Kuu sitten altistuneena nurinpäin, jos on muutoin rohkea ja aloitteellinen niin huonona päivänä kaipaa tukea. Hyvin mielenkiintoista. Ja sen olen huomannut, että kun tekijöitä on oinaassa, kunnioitus on tärkeä tekijä, jos sen menettää kumppaniaan kohtaan niin en yhtään ihmettele jos tuntuu paremmalta valinnalta aloittaa uudelleen alusta jonkun toisen kanssa.

   • Anne Nevantausta Says:

    Varmaan näin, lisäksi Marsini on Oinaassa, tosin 5.huoneessa, 3 astetta ja olen varmaan aika intuitiivinen luonnonlapsi tekemisteni kanssa ja siksi kaipaan miestä, joka tukee pyrkimyksiäni itsestäänselvänä asiana minun mielestäni. Ja ehdottomasti minun täytyy voida kunnioittaa kumppaniani ja olen mielelläni se kissanpentu kainalossa kehräämässä eli tahdon miehen, joka on itsevarma,seisoo omilla jaloillaan ja omaa selkärangan,on se luolamies, mutta antaa minulle silti vapauden ja tukee tavoitteitani. Hankala yhtälö, liekö mahdoton.

 4. Anne Nevantausta Says:

  Vielä lisäyksenä, että nykyinen kumppani omaa Marsin ja Kuun skorpionin merkissä 4. huone, joten salailee tunteitaan ja asioitaan, joista usein tuskaannun tai ”riemastun” suotta. Hän on Aurinko Oinas, joka ei myöskään pidä siitä, että naiset ne häntä määräilisi. Heh, heh.

 5. Saija Says:

  Täällä myös kuu Ravussa. Vaikka muuten olenkin varsin ”auki” oleva tyyppi, huonoina hetkinä tämä kuumerkkini kyllä ottaa ohjat ja käännyn sisäänpäin. Mieluusti tulisin siinä kohtaa huomatuksi ja hellityksi, erityisesti kosketetuksi. Monesti olenkin kuullut itseni sanovan, että ”jos tunnun olevani jumissa, kosketa jostain”. Tuntuu, kuin olisin kuplassa ja taika raukeaisi, jos toinen koskettaisi.

  Kiitos hyvästä postauksesta!
  Onnekseni olen myös ymmärtänyt, että kaikki tämä on vain toivetta itseltä. Näin myös kuuravun on helpompi palata ”takaisin” kun tietää, että kaikki vain minä itse vastaan omista tunteistani (ja niistä palautumisesta).

  Kultamurullani on kuu Kauriissa. Mikä mahtava kombinaatio 😉 Mutta jälleen voi sanoa, että astrologia auttaa – näin omat ja toisen vahvuudet ja heikot kohdatkin on helpompi kohdata ja tunnistaa ja pitää vastuu itsestä tiukasti omissa hyppysissä 🙂

  • Tarja Says:

   Hienosti olet tavoittanut oman Kuusi merkin ja tarkastellut sen näkymistä ansiokkaasti. Taaksepäin ryömiminen on niin rapua kuin voi olla, myös näin siis, ettei kaikilla ole tiuskimista ja kiukuttelua. Näinhän se menee että astrologia voisi antaa ymmärrystä toisista, mutta lähdin nyt tässä siitä että jos ihan itsensä kanssa ensin opettelisi tulemaan toimeen 😀 (täällä kotona KAKSI kuu-kauris-murua mikä välillä arjessamme tuntuu)

   Kiitos myös mukavasta palautteestasi!

 6. Tiina S Says:

  Voi apua. Haha hehe hihi. Kuu syntyjään Kaloissa, irtopääpeikkoisena ja Kuu on aika vähän aspektoitunut. No, jos ”vähän” on neliössä Saturnukseen niin eikai se haittaa 😛 ? Ja kvinkuroi Uranuksen kanssa. Ja on Hullu Kuu.

  Idealistin huono päivä on piehtaroimista maailmantuskassa kuunnellen The Smithsin ”Heaven knows I’m miserable now” -biisiä. Herkkyys on ah niin ihana asia, etenkin kun jo kaikki muiden kokema tarttuu, mutta auta armias, kun siihen vielä tupataan joku oma kriisi päälle 😀 Läheisparat, ollaan muutenkin niin käsittämättömiä tunteinemme… Tänään vielä tr. Kuu oppositiossa Neptunukseen, tr. Venus opp Kuu ja tr. neptunus alkaa kohta hivoitella Kuuta, kyllä minä tuon kolmen asteen päässä olemisen jo tunnen.

  Kyllä mun huonoimpiin päiviin kuuluu sellainen vähän rapumainen (nousussa) ”ooo, woe me!” -tyyppinen itseruoskinta ja piehtarointi ja syyllistyminen lievin marttyyrivivahtein. Ja toisaalta haluan mennä piiloon nuolemaan haavojani, sitten kuitenkin itken ja kaipaan että joku ottais syliin ja sanois että kaikki on hyvin. Ja silittäis mun tukkaa ❤

  • Tarja Says:

   Näitä kommentteja on niin viihdyttävää lukea, kiitos isosti! Käsittämättömyys on hienosti sanottu kalojen Kuusta, varmaankin läheiseni olisivat voineet kertoa allekirjoittaneesta samaa. On ihan ärsytykseen asti kaksittaisuutta että haluaa irtautua ja kärsiä yksin, ja kuitenkin olla symbioosissa toisen kanssa ja saada lohtua (no se on minulla vähän löytämättä vielä..), hulluksihan siinä kaikki tekee 😀

   • Tiina S Says:

    Niinpä 😀 Kaikkein parasta siinä on, kun itsekin tajuaa olemansa mitä ristiriitaisin ja kohtuuton olemisessaan, ja kuitenkin se on niin hienosyistä, että sen käsittämiseen pystyvät vain muut vesimerkkisen Kuun omaavat tai muuten paljon vettä kartallaan omaavat. (Tämä oli siis mielipide, ei fakta.)

   • Tarja Says:

    Toisilla on sitten vähän erilaisia kohtuuttomuuksia. Uskon että kaikilla on omansa, harva on ihan pulmunen. Toisilla ei ole minkäänlaista itsekritiikkiä, oma käytös kuin aina oikeutettua, ja toiset sitten varistelevat tuhkaa ja itsesyytöksiä pienimmästäkin (ihan kuin tästä jopa nauttien..). Näissä hankaluuksissa ne ihmissuhteet varsinkin mitataan.

   • Tiina S Says:

    Kalat-Kuu ei kyllä tuohon ”pysty”, sitä kun näkee selkeääkin selkeämmin niin oman kuin toistenkin käytöksen ja herra paratkoon, vielä YMMÄRTÄÄKIN sitä toista, jopa samaistuu! Ei ole helppoa olla kiukkuinen. Meillä ainakin riitely tyssää hyvin nopeasti siihen kun löydän syyn miksi _toinen_ on kiukkuinen. Joskus se vähän pilaa kiukuttelun iloakin, sellainen yliempaattisuus 😀 😀 😀

   • Tarja Says:

    Sitten inhoan tuota samaistumista! En haluaisi ottaa ikinä toisen tunnetilaa itseeni, mutta kun näin käy heti jos ei ole valppaana. Tosi hauska tuo ilonpilaaminen ymmärtämisellä ja empaattisuudella 😀 noinhan sitä vesittää paremmankin riidan?

 7. Leila Says:

  Aina kun Kuu on Ravussa, Skorpionissa tai Kaloissa (Au Rapu, Asc Skorpioni ja Kalat-Kuu), tuntuu kuin jokin herkemmin minussa liikkuisi. Sellaista läikehdintää, kuin jotakin läikkyisi yli. Olen tottunut siihen ja yritän tehdä jotakin rauhallista. Ehkä on väärin hillitä silloin itseä, kun jotain hyvääkin voisi purkautumisille olla tai tunteen liikkeille. Noh, se Ravun kova kuori.

  • Tarja Says:

   Ehkä voisi joku kerta tietoisesti kokeilla tehdä toisin kun tunnet läikehdinnän alkavan, sitten ainakin tietäisi onko oikein vai pitäisikö himmailla niin kuin yleensä. Tuskin sellaisesta kokeesta ratkaisevaa haittaakaan olisi.

 8. PirjA Says:

  Lisää rapukuita, minulla on kuu MC’llä eli hyvin näkyvässä paikassa, ja usein hankaluudet tulevat työelämässä esiin. Kritiikkiä on vaikea ottaa vastaan ja vaativat päivät rasittavat, kun ei voi tiuskia kuten kotona eikä lukita huoneen ovea ja olla itsekseen.
  Pluton lievä sekstiili ja Neptunuksen lievä kolmio tekevät yliherkäksi ja etenkin Pluton kuviolla osaan kyllä jättää ikävät ihmiset huomiotta, heitä ei ole minulle olemassa, kirjaimellisesti. Erityisen hankalaa tästä tulee, jos tällainen tyyppi on pakollinen yhteistyökumppani.
  Hankaliksi koen päivät, jolloin kuu on kauriissa = masentaa ja ahdisitaa tai oinaassa = kiukuttaa.

  • Tarja Says:

   Sinun kartan asetelmassasi se toinen ravun yleisimmistä piirteistä huonoina hetkinä, että kääntyisi vaan sisäänpäin, voi olla vaikeaa kun on tosiaan noin näkyvällä kohdalla. Eikä tuiskahtelua katsota hyvällä silmällä työelämässä. Vaatinee siis jonkinlaista plan-B:tä, erityisiä zen harjoituksia, että purkauksia pystyisi kontrolloimaan. Facen puolella taisin tästä kontrolloinnista jollekulle mainitakin, jos paljon jättää sisälleen, sillä on ihan fysiologisesti merkitystä. Sinun Kuusi kanssa pitää tosiaan oppia elämään, vai mitä. Ja onneksi meillä on muu kartta, mikä sitten tukee.

   Mielenkiintoista tuo kun mainitsit muiden johtavien merkkien Kuun aikojen tuntuvan haastavilta. Entäs vaaka, tarkkaile ja tutki miksi tämä on erilainen? Ja pitäisikö siitä oppia kauris- ja oinaspäivinä?

   • PirjA Says:

    Ehkä oppositio ja neliö ovat vain rasittavia aspekteja. Toisaalta kvinkunssimerkit jousimies ja vesimies ovat myös haastavia, mutta toisella tavalla ja vaaka saattaa kuulua enemmän tähän ryhmään, kun näissä pitäisi sosiaalisesti lähteä liikkeelle ja minä mieluummin odottelisin taustalla.

   • PirjA Says:

    Jäi vielä sanomatta, että olen vanha kuu eli vähenevä puolikuu ennen balsaamista vaihetta, kuunvaihe 7/8. Joskus tuntuu, että kaikki on niin nähty.

 9. Sanna Says:

  Neitsyt Kuu, skorpionivaiheessa, siemenkuu. Olen kyllä juuri sitä, mitä stereotyyppisesti neitsyestä kuvataan ja olen tämän kuuni kanssa esillä. Eli se tulee minussa esille niin kotona kuin työssä. Ensin työ ja järjestys, sitten huvi. Äitini kuvaa, että olen arjen pienten asioiden luova taikuri. Vaikka joka päivä toivoisi, että arvioiva silmä sulkeutuisi hetkeksi, niin on neitsyellä vielä pimeämpi puoli ja se on taikuutta 😊. On hauska seurata ihmisten reaktioita, kun asiat ovat jostain ihmeestä vaan sujuneet ja arkeen ilmaantuu yhtäkkiä taikaa, kun tarjolle ilmaantuu pieniä arjen yllätyksiä. Niistä kyllä kunnia menee milloin Jumalalle milloin hyvälle onnelle ja neitsyt ei saa sanaa suustaan, pimeä tyyppi, luopuu kunniastaan ja joskus jopa nauttii siitä, kahjo. Minun hengenheimolainen on Maija Poppanen. Voi kunpa saisi matkustaa ajassa kysymään Pamela Traversilta, milloinkahan Maija oli mahtanut syntyä….

  • Tarja Says:

   Toimiiko sitten ”stereotyyppinen” neitsytkuusi väsyneenä ja sairaana siten, että pyrit silti täydellisyyteen osaamatta laskea työtä käsistäsi, on vaikea antaa itselle lupaa lepoon, purat kiukkuasi siivoamiseen, tartut yksityiskohtiin, nalkutat..?

   • Sanna Says:

    Jep jep. Onneksi en siivouksesta ja järjestyksestä nipota. Mutta enemmän vaan sitä tyyppiä että painan vaan menemään näyttämättä väsyä ja kipua, kunnes joku vaiva pysäyttää, jonka tietenkin yritän ensisijaisesti itse hoitaa.
    Mutta minusta Kuussa ilmenee kaikista parhaiten ”Niin ylhäällä kuin alhaalla”. Toisaalta tämä ominaisuus on pelastanut minut lapsena, koska itse on pitänyt aina pärjätä. Toisenlaisessa ympäristössä neitsyt kuu saattaisi oppia tuomaan esille ja tunnistamaan tunteet niin hyvät kuin huonot. Ja uskaltaisi antaa asioiden olla, jos ei itse pysty tai jaksa. Ja näin saada omat ominaisuudet järkevällä tavalla käyttöön, mikä olisi sitä ominta neitsyttä.

 10. Anne Says:

  Neitsyt kuu täälläkin. Se on vielä nousevana planeettana, yhtymässä Plutoon ja Uranukseen. Oppositio on Aurinkoon ja Kuutio Neptunukseen. MC on neliöön. Välillä olen ollut aika hukassa tunteitteni kanssa. Onneksi olen oppinut vähän järkeilemäänkin .
  Voimakas tunne tulee ensin, ja sitten alkaa asian pohtiminen jokaiselta kantilta.

  • Tarja Says:

   Vahva tunnekokemus on todennäköisesti perua siitä jos se on lähellä nousua, sijainti vahvistaa Kuun osuutta persoonassa. Mutta jännä ristiriita neitsyen järkevyyden ja loogisuuden kanssa, ei siis ihme jos olet joutunut etsiskelemään. Miten sinun Kuusi ilmenee noina huonoina hetkinä sitten, käytännössä? (kts vastaukseni Sannalle)

 11. Leena Says:

  Minun kuuni on kalojen alkupuolella yhtymässä kuun alasolmuun kalojen alussa sekin – ja aspektissa tai toisessa kaikkeen niin planeettoihin kuin pääasteriodeihin sekä akseleihin kartallani.
  Siis kuu on kaikkialla ja käytännössä kaikkina aikoinakin – hyvinä ja huonoina. Kartan kuvio on veturi ja niin kuin arvata saattaa, kuu on se. – ja elementti maa puuttuu lähes tyystin, mitä nyt IC on aivan kauriin lopussa ja kuun yläsolmu aivan neitsyen alussa.
  Mitäpä tuumaat?

 12. Leena Says:

  Leena taas: Niin … ja piti sanomani, että tilanne oli tämä syntymäpäivänäni eikä kuun vaikutus ole juuri muuttunut – se kun kiertää maata, maa aurinkoa ja aurinko galaksissa. Vaikutus on aina läsnä, koska kuu pyörii aina lähellä, maan ympärillä. Lähinnä kroppani kokee kuun, siis tuntemuksina ei niinkään tunteina, ja minun asiani on tulkita niitä tuntemuksia yksityiskohtaisesti ja se on vaikeaa. Vihaa – mistä se tulee, kuka vihaa ketä, minuako se tarkoittaa? Kylmyyttä – mistä se hohkaa, ja miksi? Vaara – mikä vaara, missä? Ja sen sellaista. Toki iloa, rauhaa, lämpöä ym. mukavaa. Mutta edelliset huolestuttavat, eikä lähtöpaikka tai osoite ole yleensä ollenkaan selvä.

  • Tarja Says:

   Kalojen Kuu kiinnostaa tietysti koska on mukava kuulla toisten kokemuksia samanlaisesta Kuusta kuin itselläni (tosin täällä asetelma kovin erilainen). Aikamoisen paikan on Kuu kartallasi varannut, on mukana pelissä mutta kun on myös alasolmulla. Kalojen Kuu on vähän hassu havainnoija, niin ympäristön kuin oman sisimmänkin – koetko olevasi entistä sekavampi tai epävarmalla pohjalla silloin kun huono päivä osuu?

   Lisäys: pääset jatkossa kommentoimaan suoraan niin etteivät viestit jää arvioitaviksi kirjoittamalla meiliosoitteesi väärin. Tiedät mitä tarkoitan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: