Facebookin viikonloppupäivitys

torni

Teknisten FB ongelmien vuoksi Astrologian Taika sivun perinteinen viikonloppupäivitys täytyy julkaista nyt blogissa.

Äkkiseltään voisi näyttää siltä, ettei tänä viikonloppuna mitään tapahdukaan, ettei niin olisi väliäkään sillä ettei taivaan liikehdinnän seuraajille voisi mitään kertoa. Isoin muutos tämän viikonlopun aikaan on luonnollisesti Auringon siirtyminen vaa’asta skorpioniin, sunnuntaina yöllä vähää ennen kolmea. Skorpionin henki kääntää meitä sisäänpäin, tutkiskelemaan omaa ydintä. Voidaan pohtia missä määrin skorpioni myös Marsin hallitsemana merkkinä ilmentää itsekeskeisyyttä, sillä toista Marsin merkkiä oinasta pidetään hyvin itsekeskeisenä minä-minä-merkkinä. Ainakaan skorpionissa minä ei ole niin selkeästi esillä, ja samaan hengenvetoon voidaan tuumia sitäkin, onko mikään skorpionissa selkeästi esillä. Skorpioni on privaatti merkki, eikä jakaminen tapahdu lainkaan niin varauksettomasti kuin nyt vaa’assa ollaan tästä iloittu. Skorpionin etuja ovat esimerkiksi psyykkinen voima, lojaalisuus ja intohimo. Elämänmakuinen kiihkeys, tervetuloa vaan.

Viime viikolla saimme varsinaisen energiapaukun taivaalta Marsin ylittäessä Plutoa kauriin merkin puolivälissä. Kiihkeävireinen tunnelma ei suinkaan ole vielä täysin ohi, ja ainakin viikonlopun aikaan voi ilmaantua kaikenlaisia jälkijäristyksiä.

Vaa’assa kulkeva Jupiter asettuu nyt tarkkaan hiertokulmaan kaloissa hidastelevaan Neptunukseen nähden, tästä vihjasin jo viime viikonlopun FB päivityksessä. Jupiter ja Neptunus käsittelevät hyvin pitkälti samansuuntaisia teemoja planeettoina, ovathan ne molemmat kalojen merkin hallitsijaplaneettoja, esimerkiksi hyvyyttä, henkisyyttä, arjesta irrottautumista ja tietynlaista vapautumista. Idealistinen asennoituminen on näille planeetoille ominaista. Mitähän nyt tapahtuu kun aihepiiri on kitkassa ja väännön alla? Uskomusten ja oletusten rajat paukkuvat, ei tiedä mihin uskoisi ja luottaisi, voi olla vaikeaa yrittää tehdä hyvää koska se saattaa samalla jotakin muuta kyseenalaiseen valoon, ja ehkä joudumme epäilemään jo todellisuudenpakoakin, jos fantasia (tai dystopia) näyttää käyvän toteen. Tämä kulma on tarkimmillaan Jupiterin ja Neptunuksen välillä sunnuntaina iltapäivällä puoli viiden aikoihin, eli hankauksen teema kukkii vahvimmin juuri tänä viikonloppuna. Sunnuntaina Neptunus on enää 13 kaariminuutin päässä seuraavasta pysähdyksensä kohdasta, jolloin sen edustamat ylimaallisen ihanat mutta haavoittavat ja luopumaan ajavat teemat alkavat nyt jo näyttäytyä.

Jousimieheen siirtynyt Venus herättelee myös Neptunusta aktiivisella kulmallaan, mikä kerääntyy ensi viikon puoliväliä kohti tullessa. Enteileekö tämä joistakin arvoista luopumista, jopa. Ensi viikolla, samoihin aikoihin, keskiviikkona illalla jousimiehen 10° Venus ylittää Auringon määräämän kallistuskulman rajan, ja tästä eteenpäin sen voidaan katsoa kulkevan poikkeuksellisessa tilassa. Venus villiintyy. Mars on tehnyt tätä jo pitkään, ja on vielä ensi viikollakin, yhtä aikaa Venuksen kanssa OOB-tilassa, vaikka kulkee jo niinkin pitkällä kauriissa tuolloin kuin 20 asteessa.

Tämän viikonlopun Kuu on omassa ravun merkissään nyt aluksi, eli mennään tuntemusten ja vaistojen mukaan. Näinä päivinä Kuun kulku saattaa tuntua taas hetkellisesti vahvojen kulmien myötä ääritilaiselta: Kuu on vastapäätä Plutoa perjantaina illalla, Marsia vastaan myöhemmin yhdentoista aikaan, ja lauantaina aamusta kulmassa Uranukselle. Kuun kulussa on nyt poikkeuksellista sekin, että se ei juurikaan jää kurssittomaan tilaan. Vaa’an lopussa samaan aikaan oleva Aurinko auttaa Kuuta, ja suuntaa vailla olevasta lepohetkestä jää vain pikku torkku lauantaina illalla varttia yli kymmenestä noin puoli yhteentoista; silloin Kuu siirtyy leijonaan – pirskeet voivat alkaa? Leijonan kulku on aina upean mahtipontista, ylevää, auktoriteetin asemaa korostavaa, juhlavaa ja komeaa.

Myös Merkurius on nyt jo tulossa vaa’an merkin loppuun, ja tänä viikonloppuna ovat viimeiset päivät käyttää hyväksi ilmaisun ja ajattelun sovittelevuus, yleinen säällinen mielipide ja toisten kohtaamisen helppous. Maanantaina aamulla Merkurius tulee merkin viimeiselle asteelle ja illalla myöhään, juuri ennen vuorokauden vaihtumista tiistaiksi, Merkuriuskin menee skorpioniin. Ensi viikolla emme ehkä tahdokaan enää sanoa, tehdään se siis jo tänä viikonloppuna.

Tämmöinen väliviikonloppu nyt annetaan taivaalta, mutta hienoja syksypäiviä teille kaikille silti! Toivottavasti moni löysi viikonlopun tunnelmat täältä poikkeuksellisesta paikasta!

Mainokset

Avainsanat:

6 vastausta to “Facebookin viikonloppupäivitys”

 1. Tommi Says:

  Enpä tiennyt tuotakaan, että fb-sivutkin on olemassa ennen kuin tämän poikkeuksen seurauksena. Skorpioni-aika kolahtaa aina omalaatuisella intensiteetillään näin oinaaseenkin. Syvyysspektriä on monelle tarjolla. Aurinko-skorpioneilla on valtava spektri energiaa tarjolla noin yleisesti ottaen. Sitä voi käyttää alhaisesta ylhäiseen.

  • Tarja Says:

   Jotain hyvää sitten poiki tästäkin katastrofista! Nyt feissarisivukin toimii taas normaalisti, tervetuloa vaan sinnekin keskustelemaan astrologiasta. Aikaisemmin kun enemmän ehdin keskittyä bloggaamiseen Taikablogissa, otin blogin puolella esille omassa kirjoituksessa asioita, joita tuli feissarin sivulla esille kysymyksissä tms., nyt en ole harmikseni tähän niin kyennyt.

   On mielenkiintoista pohtia missä määrin merkin kautta tuntee sukulaisuutta, jos on kyseessä nämä kahta merkkiä hallitsevat planeetat, Merkurius, Venus, Mars ja Jupiter. Tapahtuuko tätä ajan luonteen tunnistamista. Sellaista kyllä pitäisi olla, jos itselle keskeisen planeetan energian tunnistaa hyvin.

 2. Leila Says:

  Hyvällä hollilla ovat tähdet juuri kun sain astroporukan kokoon. Annoin heille kaikille tehtäväksi ohjeineen tulkita oma 1.huoneensa. Jos uskaltavat…

  • Tarja Says:

   Siitä se lähtee, vähän kerrallaan, ja vasta juostessa huomaa mitä kaikkea pitää ottaa huomioon.. astrologia on jännä juttu kun se jossain vaiheessa loksahtaa – olettaisin että näin käy useimmille, jos on oikeasti kiinnostusta.

 3. Annakaija Rantanen (@AnnakaijaR) Says:

  Olisiko vaikeaa täräyttää viikonloppupäivitykset myös tänne Taikablogiin? Minä kun en ole facebookissa.

  • Tarja Says:

   Teknisesti se ei ole vaikeaa, mutta kommentoinnin seuraamisen osalta hieman, kun blogia ei tule niin aktiivisesti katsottua, ei kertakaikkiaan ehdi hajottaa itseään moneen suuntaan. Tätä voi kyllä kokeilla. Tähän asti olen laittanut vkl-päivityksiä feissariin, jotta siellä olisi jotain ihan omaa juttua. Ehkä kevyemmän sorttista astrologiaa useimmiten.

   Ei sitä feissaria tarvitse pelätä, siellä on todella paljon astrologiaa, yhdistysten sivut ja tieto tapahtumista yms tulee nopeasti tätä kautta, monenlaisia taivaan tapahtumien päivityksiä, ja keskusteluryhmiä (joissa kyllä meikäläiseltä menee yleensä vaan hermo enkä jaksa niissä pyöriä.. mutta tarjontaa on)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: