Odotuksen viikonloppu

nep-sTässä Taikablogin lukijakunnalle katsausta viikonlopun planeettaenergioihin.

Odotellaan aivan erityisen täydenkuun aikaa. Odottavan aikana taivaan valot pitävät omaa kivaa erityisesti Uranuksen kanssa. Aurinko kerää vääntöä, mikä huipentuu sunnuntain aamupäivän kulmassa, ja eihän tässä tiedä pitäisikö mennä sisään vai ulos, ylös vai alas. Kuu käy keräämässä Uranukselta vauhtia lauantaina iltapäivällä.

Tänä viikonloppuna vietetään läksiäisiä. Venus on jo kipristellyt (tai riehunut OOBina) jousimiehen viimeisellä asteella, ja muuttaa kauriiseen aikaisin lauantaina aamulla noin seitsemältä. Jos korkeaan tilaan on uskominen, ei Venus ole heti kauriissa niin patavanhoillinen kuin voisi olla. Toiset läksiäiset ovat Merkuriukselle, mikä tulee skorpionin viimeiselle asteelle lauantain puolella noin yhdeltä yöllä. Lauantaina pitäisi summata mistä kaikesta tuli vaiettua, kunnes Merkurius siirtyy iltapäivällä ennen viittä jousimieheen. Sitten se julistaminen ja tilittäminen voidaan alkaa, vai lähdetäänkö jonnekin.

Viikonlopun tunnelmasta vastaa Kuu oinaassa, ja tämä voisi olla reipasta, hauskaa, leikittelevää ja aikaansaavaa. Kun taivas on muutoin suht rauhallinen (mehän ei lasketa tähän mukaan sitä Auringon ja Uranuksen kvinkunssikulmaa, eihän) niin riitoihin ja ärhentelyihin ei ole mitään syytä. Ollaan vaan innoissamme ja mennään lujaa. Kuun kulmista vastakkaisuus Jupiterille ja neliöharmi Plutolle ajoittuvat lauantain yöaikaan, joten jos vaan pysytään kiltisti poissa pahanteosta niin tehtäväksi jää enää se Uranuksen ylitys. Jotakin ehkä saadaan räjäytettyä silloin lauantaina iltapäivällä vähän ennen kolmea, mutta sen jälkeen saadaan sitten levätä pitkään. Uranuksen ylityksestä Kuu joutuu kulmattomaan kulkuun muihin planeettoihin nähden, ja kun härkään siirrytään vasta sunnuntaina aamuyöllä noin puoli viideltä, jää tähän aika pitkä rauhoittumisen aika. Kokeillaan miten saadaan oinaan Kuulta kierrokset alas!?

Oikeastaan halusin kirjoittaa päivitykseen vain ja ainoastaan Neptunuksesta. Joko te tunnette sen? Neptunus on hidas, ja on lähestymässä pysähdyksensä kohtaa, mikä saavutetaan maanantaina 14.11. iltapäivällä. Tästä se liuku, tavoittamattomuus, höttö-ihanuus ja henkisyys taas alkavat. Tämän viikonlopun aikaan Neptunus on enimmäkseen ilman kulmia toisilta planeetoilta, kulkee siis kalojen alkupuolta aspektittomana, ja taitaa jo juhlia piilevästi ja alitajuisesti tulevaa pariviikkoistaan ajan vahvimpana energiana. Tähän pitää nyt virittäytyä! Odotellaan näitä, hyvää viikonloppua kaikille!

neptunus_sTäällä Taikablogissa voisimme keskustella Auringonpaluista Neptunukseen liittyen. Ne loppuasteiden Aurinkoskorpionit, joiden Aurinko on 22°35’ ja sitä pidemmällä skorpionissa, saavat paluulleen pysähtyneen Neptunuksen. Sekä ihan jousimiehen alun Aurinkojouskarit, joilla Aurinko on 0 – 3°57’. Kaikkein voimakkaimman synttärilahjan saavat ne Aurinkoskorpionit, joiden Aurinko on 28°17’ kohdassa, että paljon onnea vaan teille. Millaisin tavoin olette tunnistaneet pysähtyneen planeetan Auringonpaluun kartalla, jos jollekulle sellainen on sattunut? Kuinka paljon tuo stopannut tekijä on kyseistä vuotta leimannut?

 

Avainsanat: , ,

3 vastausta to “Odotuksen viikonloppu”

 1. PirjA Says:

  Proge-Merkurius on jousimiehen ensimmäisellä asteella ja Proge-Mars 27 härkää, otetaanko mukaan härkäasema? Ja Neptunus on oppositiossa Junooni, hmm, pitänee olla sopimuksissa tarkkana, jos nyt työttömänä sattuisin saamaan uuden työpaikan.

 2. Leila Says:

  Tupla-Skorpioni-pojallani Au on 21 astetta Skorpionia, joten tuon mukaan häntä on onnestanut. Kun hän pari viikkoa sitten lähti pyrkimään eräälle tärkeälle kurssille, katsoin hänen transiittejaan. Ne olivat niin hyvät, että päätin jopa sanoutua irti koko astrologiasta, jos hän ei pääsisi kurssille. En tosin sitä hänelle kertonut. Pääsi!! Ja nyt kun huomioin tuon paluun astromaisemaa, niin voisi todella mennä hyvin. Häntä ei elämä ole aina ihan hellästi pitänyt, mutta jospa tuosta 3D-tulostuskurssista hänelle jotakin urkenisi. Pitänee katsoa hänen Au-paluukarttaansa. Kiitos!

  • Leila Says:

   Ap-kartalla oli AC 19 astetta Skorpionia ja siis ykköshuone täynnä planeettoja; Aurinko, Merkurius ja Saturnus. MC Neitsyessä. Härkä-Kuu 5. huoneessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: