Kenen viikonloppu?

Miten taivaan voimat nyt hellivät? Valtavan isoa uutta pamausta ei ole tämän viikonvaihteen kuluessa luvassa. Vanhaa kalinaa saamme Merkuriukselta ja Uranukselta, ja tämä kuuluva pauke kestää vielä useita päiviä. Merkurius kääntyi Maasta katsottuna etenevään kulkusuuntaan – kuinka olette huomanneet tämän? Koska Merkuriuksen vauhti on edelleen hidas, se on poikkeuksellisen pitkään jälleen uudessa Uranuksen ylityksessä; tarkka ylitys ajoittuu ensi viikolle keskiviikkoaamuun. Planeettojen yhteensulautuman energia on silti totta kaiken aikaa, ja antaa virikettä ja stimulaatiota ajatustoiminnalle ihan rauhattomuuteen saakka.

Täällä blogin kommenteissa voimme jakaa huomioita siitä, millaista Merkuriuksen ja Uranuksen yhteisaika on ollut. Onko tämä vienyt eteenpäin vai riepottanut sielua? Lukijat todennäköisesti arvaavat tavan, jolla itse olen tätä antia käynyt läpi. Kirjoittamalla.

Viikonlopun ajan mahdollisesti suurimmin ajassa vaikuttava tekijä voi ollakin Venus, hieman yllättäen. Venus kulkee vastamerkkinsä oinaan merkin alussa verkkaista tahtiaan, ja koska muut pelinappulat ovat merkeissään hieman kauempana, on Venus vielä omillaan ilman vahvimpia kulmia. Aspektittomuuden vuoksi Venus saa toteutua oinaassa ihan kuten parhaaksi näkee. Nyt viikonlopun aikaan molemmat valontuojat Aurinko ja Kuu kulkevat Venuksen merkeissä, joten tätäkin kautta kanssakäymisen planeetta on keskiössä.

Perjantain Kuu on vielä neitsyessä, ahkerasti puuhaavassa, korjaavassa ja parantavassa merkissä. Kuten aikaisemminkin tässä ajassa, Saturnus on se mikä auttaa Kuuta pysymään raiteilla mahdollisimman pitkään. Vasta sen neliökulmasta Kuu jää muutamaksi tunniksi kurssittomaksi, lauantaina iltapäivällä noin neljästä illan reiluun ysiin, jolloin Kuu pääsee siirtymään vaakaan. Vaa’an Kuu tarjoaa miellyttävää ja harmonista ilmapiiriä sunnuntaille, vaikka sää lienee jo kurja tuolloin.

Tulevalle viikolle intensiteettiä kasvattaa Auringon ja Pluton välinen sutjakka kulma, ja se tarkentuu aina tiistain iltaa kohti. Tällainen kirkkauden ja näkyvyyden helposti kulkeva energia yhdessä pimennon ja salatun kanssa on kuin paradoksi. Miten se ollenkaan voisi ilmetä? Ehkä tahdonvoiman korostumisena, ja olisiko jonkinlaista rikkauden henkeäkin aistittavissa. Jos valtaa on tarjolla, ken saa sen helposti hyppysiinsä?

Muksaa viikonloppua, vietitte sitä sitten Venuksen tai jonkun muun teeman alla!

 

Avainsanat: , ,

5 vastausta to “Kenen viikonloppu?”

 1. Marita Hölttä Says:

  Kehotit jättämään kommentteja transitoivasta Merkurius-Uranus -yhtymästä! Ultsi sanoi facebookissa, että tämä on pinnallinen pari – tai virtaus – mulla taas tämä transiitti on 8. huoneessa ja olen muutamissa pikku ryhmissä ja ystävien kesken ottanut rohkeasti esiin intiimejä, seksuaalisiakin keskustelunaiheita ja kas kummaa, ihmiset ovat avautuneet – valtavan vapauttavaa! Ehkä ’pinnallisuutta’ on se, että asioista on keskusteltu myös koomisesti ja humoristisesti –

 2. Mari Says:

  Minulla on ollut elämäni viikko taas. Pari viikkoa sitten minuun otti yhteyttä mies, jonka kanssa opiskeltiin yhdessä 24 vuotta sitten. Meillä oli sutinaa 1997, mutta hän muutti sitten Ranskaan. Nyt hän kirjoitti ja kertoi eronneensa hiljattain. Mies kertoi että on aika ajoin ajatellut minua ja hän tuli sitten täällä käymään viikko sitten. Ah, kuinka romanttista! Mies tulee Ranskasta saakka minua tapaamaan! Jälleen näkeminen oli huikea, suurien tunteiden sävyttämä!
  No, miehen ex ryhtyi sitten pommittamaan tekstareilla ja soitoilla. Heillä yhteinen 5-vuotias poika, jota käytettiin lahjakkaasti välikappaleena. Mies ilmoitti minulle sitte eilen lähtevänsä takaisin Ranskaan, ja takaisin parisuhteeseen.
  Nyt minä mietin täällä mitä ihmettä tapahtui ja mitä tämä oikein oli. Sama mies särki sydämeni 20 vuotta sitten, ja nyt taas. Mies on härkä, nouseva leijona. Minä kalat, nouseva vaaka.

  • Tarja Says:

   Oi voi, enpä osaa muuta sanoa.. tuon kaltaisissa kuvioissa tulee mieleen karma, ehkä jokin aikaisempien elämien kiemura odottaa ratkaisuaan (tähän ajatusmalliin on monen vaikea taipua, mutta ihan vaan vaihtoehtoiseksi ajatukseksi…)

 3. Artemis Says:

  Minulle nämä oinas-painotteiset ajat ovat usein rasittavia. Kartallani ei ole mitään oinaassa, joka on neliössä aurinkooni ja nousumerkkiini. Viikko on mennyt kissani vointia hermoillessa, toivottavasti paranee pian.. Minulta on mennyt jotenkin ohi se, mikä ilmentää kartalla lemmikkejä?

 4. sirpa10 Says:

  Oinas-Kala-suhteessa ainakin riippuvuutta.. voimakasta irti riuhtomista.. puolin ja toisin.. salaisiuksia.. epäluottamusta.. paljastuksia, petosta, luuloja.. kontrollia..kapinointia kontrollia vastaan.. Kolmansia (vaaka-)henkilöitä kiilaa sunteeseen valheella, viekkaudella.. viettelyllä… uudelleen ja uudelleen..kaikista takaovista ja raolleen jääneistä ikkunoista.. Niistä on tämä aika tehty. Ihan hirveää..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: