Pieni katsaus

Joko rauhoittuisi taivaan pauhut, jotka ovat kieputelleet meitä ihan koko alkuvuoden? Viikonlopun planeettojen tunnelmat nimittäin näyttävät äkkiseltään ihmeen kesyiltä. Tosin vielä ei kannata huokaista helpotuksesta, sillä edelleenkin on ”toimintaterapiaa” tarjolla.

Tarjotuissa energioissa on enimmäkseen vanhan kertausta. Merkurius pysyy vielä melko lähellä Uranusta oinaan merkin lopussa, että hektisyyttä ja aivokapasiteetin stimulaatiota on olemassa. Enää tämä ei kuitenkaan ole yhtä pingottunutta kuin aikaisemmin viikolla oli. Auringon kulma Plutolle laimenee. Samoin jo vanha juttu, Jupiterin hiljaisesti hankaava kulma Neptunukselle vahvistuu. Näistä löytyy dataa kun selaatte aikaisempia viikonloppupäivityksiä.

Ensi viikolla ei sen kummempia kuin Merkurius siirtyy härkään (hyvää?) ja Venus alkaa lähestyä vastakkaisuutta Jupiterille (vielä parempaa?).

Viikonloppua vastaanotetaan reippaan, seurallisen ja yltiö-idealistisen jousimiehen Kuun sävyssä. Tästä voi saada tarvittavaa virtaa, tai sitten voi vaan luulla jaksavansa, mikä voi olla ihan sama asia. Jousimies on eläinradan lumelääkitsijä! Hieman haastavat jousimiehen kohdat Kuulle ajoittuvat sutjakasti, kun Saturnuksen ylityksessä olemme toivottavasti mukavasti höyhensaarilla, ja kurssittoman Kuun aikaan sunnuntaina aamuyöllä ei kai yritetäkään laittaa massiivisia operaatioita alkuun? Sunnuntaina aamulla Kuu siirtyy vähän ennen yhdeksää kauriiseen. Äitienpäivän juhlaan olisi saattanut toivoa hieman juhlavampaa merkkiä, mutta velvollisuudella läpi voileipäkakkujen..

Viikonlopun kunnon säväreistä vastaa Mars, joka kaksosen merkin puolivälin tienoille sunnuntaina ehtiessään suorittaa merkkienvälisen kvanttihypyn – pompsahtaa OOB tilaan kaksosen lopuksi ja ravun aluksi matkallaan. Tämä tapahtuu iltapäivällä neljän jälkeen ja kaksosten kohdassa 15’49. Villinä ja vapaana Mars pysyy miltei kesäkuun loppuun saakka. Päivänsankarit huomio, monille jää OOB Mars Auringonpaluun kartalle ja voi tuoda duracellpupuvirtaa koko vuodeksi. Aiheesta lisää toivottavasti ihan omassa kolumnissa.

Kaunista viikonloppua kaikille!

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: