Vaihtelevat tuulet puhaltavat

Ajanlaatu on virkistävän monisyistä. Aurinko vielä hetken paistattelee härän runsaudessa ja nautinnossa, ja siirtyy kaksosiin myöhään lauantaina illalla puoli kahdeltatoista. Kaksosen pirteyttä henkivässä ajassa ollaan vaihtelunhaluisia, iloisia, nopeita ja viestitään asioista.

Viimeisin villitys, perjantai-aamun juttu tarkimmillaan oli Saturnuksen ja Uranuksen välinen sujuva kulma tulen merkeissä, mutta kyllä sen tunnusta ehtinee vielä kiinni saada viikonlopun aikaan. Planeetat ovat tosiaan ”eri planeetoilta” ja kulma sujuva, vaan kuinka helppoa tämä on? Voisi ajatella, että Uranus auttaa uudistamaan työn rutiineja, joita Saturnus määrittää. Saturnus taas vakauttaa sitä, minkä haluamme uudistaa. Järkeviä heräämiskokemuksia, ehkä mieluisia yllätyksiä vastuullisiin asioihin liittyen.

Venuksen vastakkaisuus Jupiterille on juuri perjantaina kaikkein voimakkainta (ja saa nauraa, minä olen sopinut lähteväni ostoksille – rahaa taitaa palaa!) ja tämä on kyllä herkullinen asetelma. Vähät välitetään nyt jos Venus ei kauhean omillaan oinaassa olisikaan. Ollaan kuitenkin minä-ja-muut akselilla ja kulma on tärkein ihmissuhdekulma. Nyt jos koskaan on vastakaiun paikka?

Merkurius on tavattoman mielenkiintoinen härän alussa kulkiessaan. Se on nyt vailla vahvimpia kulmia toisiin planeettoihin, siis aspektiton. Tutkaillaan onko Merkurius erityisen ihanan ilmaisuvoimainen, vai mahtaako vaieta kaikilla mahdollisilla kielillä. Sulosäveliä ja kaunokirjoitusta voisi olla minun valintani.

Jupiterin ja Neptunuksen hankauskulma kiristyy kun molemmat planeetat alkavat hidastaa vauhtiaan tullakseen pysähdyksien ja kulkusuunnan käännöksien aikaan. Tämän pitäisi jo tuntua, etenkin jos omilla kartoilla napsaa jokin 13-14 asteissa. Eikä tässä vielä kaikki! Nyt on tarjolla hurjempikin kvinkunssikulma (mahtaako olla tämän ihanan viikonlopun huonot uutiset?) eli kaksosissa OOBina poukkoileva epätavallinen Mars suuntaa hiertoa kauriissa perääntyvään Plutoon. Tässä on aika tiukat voimat kyseessä. Molempien planeettojen repertuaariin kuuluu tahdonvoima ja tuhon teemat, joten miten ihmeessä tällaista energiaa onnistuisi toteuttaa myönteisesti. Tässä saatetaan vääntää avoimuuden ja salailun välillä, kenties myös sääntöjen noudattamisen kysymyksissä. Tämä kirpeä riemu on ajassa tuhdeimmillaan perjantaina iltapäivällä kolmen, neljän aikoihin, ja tuntunee todennäköisesti myöhemminkin viikonloppuna.

Haluaisitteko jakaa kommenteissa omien karttojenne kvinkunssikokemuksia? Onko kenelläkään oman polun haasteena tuota Marsin ja Pluton kulmaa? Millaisia keinoja olette keksineet saada positiivista irti näistä haastekulmista?

Kuu on ihanasti kaloissa, ja saattaa suojella (jos turvaa kaipaamme tuolta Mars-Pluto kuviolta), jos ollaan hämmentyneinä kaikesta pihalla, eikä oteta kovin henkilökohtaisesti kun ei edes noteerata. Kalojen Kuu resonoi kivasti aspektittomaan Merkuriukseen, eläytymiseen, taiteellisuuteen, myötäeloon. Kohonneen intuitiivisuuden, universaalin rakkauden ja uhrautumisen piikki tarjoillaan lauantaina aamulla kun Kuu kohtaa Neptunuksen. Sunnuntaina aamulla jo ennen seitsemää Kuu käy kulmassa Saturnukseen ja jää tästä lillumaan kalamaisessa tavoittamattomuudessa pyhäpäivää vähän yli yhteen saakka, jolloin siirtyy oinaaseen. Reippaissa tunnelmissa päästään valmistautumaan uuteen viikkoon.

Lämmintä viikonloppua kaikille!

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: