Tiukasti sisään

Viikonlopun vaaka-Kuu täräyttää heti perjantaina iltapäivällä aktivoimalla Jupiterin ja Uranuksen tiivistyvän vastakkaisuuden. Voi teitä, jotka joudutte pysymään velvollisuuksissa, ettekä saa riehaantua vapaudentunteesta. Toivottavasti tuntuu hetken kivalta, hyvältä ja uudelta. Iltaa kohti kurssiton Kuu saa kierrokset alas ja perjantaina illalla otamme vastaan skorpionin kuunajan. Se on tumma, syvä ja intohimoinen, ytimeen pureutuva, kiihkeä ja ehdoton. Ehkä syvyys on myös tuloksellisuutta, sitkeyttä ja omistautumista. Ehdottomasti sellainen henkisen kantin Kuu.

Aurinko siirtyy vaakaan myöhään perjantaina illalla ja merkkaa Syyspäiväntasausta. Päivä ja yö henkäisevät tasatahtiin, ja tästä lähtien yö voittaa aina enemmän. Ei anneta periksi vaan iloitaan me-hengestä, sosiaalisista virikkeistä ja yhdessä tekemisestä. Vaakaa merkkinä täytyy pohtia pian lisää!

Ollaanhan me kaikki hoideltu taiten se viimeviikonloppuinen Merkuriuksen ja Marsin combo? Merkurius viilettää jo pidemmällä neitsyen opeissa ja asiayhteyksissä, mutta Mars saavuttaa vasta nyt vastakkaisuuden Neptunukselle. Homma kerääntyy juuri nyt ja on tarkimmillaan myöhään sunnuntaina illalla. Tämä ei sitten ole kaikkein helpoimpia mahdollisia kartan aktivoijia (jos teillä on esimerkiksi kartallanne tekijöitä 12 asteen tienoilla). Hienoa olisi, jos ilmenisi hyvää tekevinä aloitteina tai henkisyydessä myönteisellä tavalla. Ongelmaa saattaa näkyä aloitteellisuuden katoamisena, epävarmuutena, vitaalisuuden alenemisena. Rähinäviinaa ei sitten ota kukaan, sovittu?

Ei, en unohtanut ajan tärkeintä seikkaa, vaan jätin sen sokeriksi pohjalle (vaihtoehtoisesti katkeraksi kalkiksi). Pluto on pysähtynyt, eli viettää tällä samalla asteella ja kaariminuutilla 16’51 Kaurista Maasta katsottuna käännöksen bakkanaalia aina 6. lokakuuta asti. Somasti skorpionin Kuu vahvistaa juuri nyt pysähtyneen Pluton vahvoja tunnelmia. Tämä syksyisen seisahduksen aika tuntuu enemmän Plutolta, kun maa valmistautuu lepojaksoon – tai onhan keväällä vahva uudestisyntymän tuntu; viimeksi huhtikuun puolenvälin jälkeen Pluto oli samalla tavoin stopissa. Nyt kuitenkin tuntuu korostetusti sisimpään suuntaamiselta ja piilottautumiselta. Vahvan Pluton teemoja ovat esimerkiksi psyyken syvyydet, muodonmuutokset, pakkotilanteet, salaisuuksien pito tai paljastuminen, väkivalta ja terrori. Pluton s(station)-tila on ryskymällä romahtamista, jotta tilaa tulisi uudelle. Ajan vahvoista teemoista huolimatta voimme silti olla vastuullisia ja tyyniä omissa valinnoissamme ja teoissamme.

Syvää viikonloppua kaikille!

Avainsanat: , ,

5 vastausta to “Tiukasti sisään”

 1. Tommi Says:

  Tässä henkilökohtainen tunnelma plutosta. Ellen olisi jonkinlainen astrologi en ymmärtäisi niin paljoa. Hyvä että olen. Mulla on menossa pluton sulkeutuva neliö aurinkoon. Transiitti on 9 minuutin tarkkuudella nyt. Tämä on viimeinen pluton ohitus. Se ei tule enää perääntyvästi näin lähelle. On ollut kovaa. Voimaa, puristusta, totaalista. Juuri sellaista kuin kuvataan. Aion selviytyä. Hyvää equinoxia kaikille.

  • Tarja Says:

   Hieno asenne sinulla! Pluto kyllä puristaa, mutta hämmästyttävää että se on niin rikas, se mitä syntyy ”tuhotun” tilalle, on elämänmakuisempaa, voisi kai sanoa aidompaa. Pluton muuttumisleikki on totisinta-totta.

 2. Artemis Says:

  Täällä toinen Pluton kynsissä oleva. Deskendentti 16 astetta ja 4 minuuttia kaurista. Monia isoja muutoksia menossa töissä, asumisessa, omistuksissa ja ihmissuhteissa ja kaikki auki. Muut määräävät tahdin aluksi. Lokakuussa ainakin pariin kuvioon pitäisi tulla lisävalaistusta. Jumissa on oltu, mutta selkenevää odotettavissa.

  • Tarja Says:

   Akselin transiitissa on vähintään se kaksi palloa ilmassa koko ajan, kun desc ylitys on samalla oppositio nousulle. Ihan samanlainen kokemus minulla on Pluton ylityksestä nousulle, tosin samalla katsottiin monta kulmaa (koska Acs on minulla ison ristin sakara) . Voimia ja uskoa siihen että hyvä tästä tulee.

   • Artemis Says:

    Kiitos Tarja! Kuinka ollakaan, prosessissa vaikuttaa henkilö, jolla on kartallaan vahvat Pluto-skorpionipainotukset! No, olen minäkin työstänyt omia voimavarojani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: