Ei sittenkään taviksille

Luulin, että tästä viikonlopusta tulisi varsin tavanomainen, kun odotellaan ensi viikon oinasingressiä ja Kevätpäiväntasausta. Ettei tapahtuisi mitään erityistä, kalojen Uusi kuukin on hiljaisen sorttinen. Mutta ei tullutkaan tavisten aikaa vaan.. rummunpärinää..

Kuun ylitys Neptunukselle perjantaina iltapäivällä noin neljältä saa viikonlopun alun uneliaaksi – tai mystisen mielikuvituksekkaaksi, herkäksi, spirituaaliseksi, pyyteettömästi hyvyyttä antavaksi. Kuulostellaan jääkö tätä kalaisuuden parasta antia uudenkuun hetkelle lauantain iltapäivään. Kalojen kuunkierros tuntuu täytepalalta, liian vaimealta saadakseen oikeasti mitään alkuja liikkeelle. Ehkä se muistuttaa enemmän palautumisen tarpeesta ja latautumisesta ennen uusia koitoksia. Vastasyntyneenä Kuu turvaa hetken Marsiin, mutta sen siirryttyä eteenpäin eläinradalla, Kuu jää lauantaina illalla hieman ennen seitsemää tyhjän päälle. Kalojen merkin lopussa tämä tuntuu niin oikealta lillumiselta, ja saisi oikeastaan olla pidempikin aika kuin nyt vain reilut pari tuntia. Kuu pääsee oinaaseen lauantaina illalla noin yhdeksältä, ja sunnuntai voi olla jo virkeämpi päivä.

Merkurius ja Venus kulkevat oinasta yhä kimpassa. Ilmaisun rohkeutta on, ja suloisuuttakin, jos Venus toimii vastamerkissään ”kivasti”. Yleensä kuitenkin planeetta on enemmän tai vähemmän hukassa näin vieraalla alueella, ja siksi saattaa kiivaastikin tutkia mikä olisi se tyyli millä uskaltaa kohdata toiset, mistä tykkäisi, olisiko tämä hyvä vai – vähän sellaista kuin uusia farkkuja ostaessa ei ole ollenkaan varma näyttääkö se takamus liian isolta, ja sitten ajan henki yllättää niin että isoltahan sen peffan pitääkin näyttää. Tiettyä epävarmuutta voi siis olla ilmassa. Merkuriuksen kulkuvauhti alkaa madella, sillä tättärää ja ta-daa, ollaan retrokauden kynnyksellä. Ensi perjantaina oinaan puolivälissä ”sattuu ja tapahtuu”.

Tiistain oinaan ingressiä odotellessa kiinnitetään huomio oinasta hallitsevaan planeettaan Marsiin. Se on jousimiehen viimeisellä asteella, voi siis olla tiukat paikat kyseessä, ja lauantaina illalla Mars siirtyy kauriiseen, teonplaneetan ylennysmerkkiin. Mutta tämä ei ole se rummunpärinän aihe, vaikka hienoa onkin, jos saadaan tekemiseen voimaa ja alkuihin suunnitelmallisuutta. Jousimiehen ja kauriin merkkirajan lähettyvillä planeetoille on yleensä otollista nousta kallistuskulman rajan yli. Mars on siis kohoamassa OOB tilaan. Oikeastaan Mars kimpoaa rajan yli myöhään, vasta 29 asteella. Kriittinen aste ja OOB tila yhdessä voivat saada Marsin karkaamaan ihan käsistä! Nopeaa, uhittelevaa, kiivasta energiaa on nyt ilmassa. Tämä on innokasta, mutta hengeltään runnovan tyylistä, jos villivarsaa ei hallitse. OOB tila tarjoaa planeetalle sellaista, mihin se ei muuten milloinkaan pääsisi, ja siksi kannattaa ennemmin käyttää kuin seisoa tumput suorina.

Marsin OOB tila ajoittuu perjantain illasta 16. maaliskuuta noin klo 10:stä (29 jousimiestä) huhtikuun 8. päivään aamuyön noin viiteen (11 kaurista). Tämä ei ole pitkä aika, noin kolme viikkoa, mutta surrataan ja pöristään, koska tämä on eteenpäin vievää, reipasta, rohkeaa ja valloittavaa. Yes we can do it!

Mainokset

Avainsanat:

12 vastausta to “Ei sittenkään taviksille”

 1. Artemis Says:

  Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää. Sunnuntaina Saturnus ylittää aurinkoni ja alkuviikolla kuu, Merkku ja Venus neliöivät rapunousuani 16 astetta. Lisäksi Uranus neliöi kauriissa olevaa Merkuriustani ja Juppe on yhtymässä Venukseeni skorpionissa ja neliössä MC-kuuhuni ja IC-Marsiini.

  Saturnuksen transiitti on jo ilmennyt yht´äkkisenä vastuun lisääntymisenä töissä. Ja veikkaanpa, että parissa suuresti elämääni vaikuttavassa asiassa tapahtuu pian nytkähdys johonkin suuntaan!

  • Tarja Says:

   no juu, tapahtumarikkaalta kuulostaa kun puoli karttaa napsuu ja paukkuu transiiteissa. Niin se välillä käy, että on aktiivista monella rintamalla, ja sitten voi olla pitkää huokauksen aikaa jolloin tuntuu että asiat junnaavat (kun siis transiitit ikään kuin viistävät ohi). Toivottelen sinulle jaksamista vastuun kanssa, on varmaan palkitsevaa. Marsin OOB aika voi olla mielenkiintoista.

   • Artemis Says:

    Kiitoksia Tarja blogistasi, seuraan tätä mielenkiinnolla : )
    Saturnuksen yhtymätransiitit auringolle ja nousulleni ovat olleet tähän asti isoja, vakiinnuttavia käännekohtia elämässäni. Saa nähdä kuinka nyt käy!

   • Tarja Says:

    Kiitos palautteesta 🙂
    Korostit tärkeää seikkaa miten omaa henkilökohtaista aikaa on hyvä tarkastella ja tulkita, eli verrataan ja suhteutetaan siihen mitä aikaisemmin on ollut kun samankaltainen energia on koskettanut karttaa. Tilanteet eivät tule koskaan 100% samoina koska aika on eri ja yleensä transiittikulma toinen ja näihin liittyy myös muiden tekijöiden osuutta. Tästä on kuitenkin oikein hyvä lähteä miettimään, koska planeetta kattaa tietyntyyppistä symboliikkaa. Saturnus esimerkiksi perusrakenteita ja hengeltään vakauttamista (mikä voi tuntua jostakusta lamaannuttavalta ja estävältä kun ei mennäkään pää kolmantena jalkana eteenpäin, kun sitten taas toinen tyyppi hykertelee turvallisuudentunteessa ja uskaltaa vasta hengittää – aina pitää miettiä miten minä itse tykkäisin, tekisin, kokisin).

 2. Hanna Says:

  Aurinkokauriina sain uuden vakituisen työn, jossa aloitan tulevalla viikolla. Vastuu lisääntyy mielestäni hyvällä tavalla. Saturnus myös ylittää näinä aikoina merkuriukseni. Liittyneekö marsiin, kun juuri nyt poden flunssaa ja pitäisi viikon ajan selvitä sekä uudesta että vanhasta työstä, josta en heti päässyt lähtemään.

  • Tarja Says:

   Onnittelut uusista vastuista! Mahtoikohan skorpionissa liikkunut Jupiter olla millään lailla prosessissa mukana? Harmillista tietysti, jos nyt aloituksessa on pienen kaaoksen tuntua, jos oma vointisi on sairastelun vuoksi heikompi kuin yleensä, ja hommaa kertyy kahdesta työstä. Toivottavasti jaksat, ja kauriiseen siirtyvä Mars takaisi paljon puhtia. (Kuuta kannattaa aina tutkailla terveysasioissa..)

 3. Helenainen Says:

  Pe ainakin minulla oli hersyvä kalamainen päivä,kun oma kuu Kaloissa.Rannalla huomasin oman antamisen iloni omalla tavallaan
  kuten 2-vuotiaana.Khiron tuntuu Pallakseni päällä,kosk tänään oon tehnyt käsitöitä vähän väliä.Onneksi OOB Marsini on kyllä uidessa näkynyt,kun uin ulapalle pidemmälle kuin koskaan.Jupiterkin heikosti trinissä vielä kuuhuni….

  • Tarja Says:

   Muista nyt olla varovainen sen OOB Marsin ja Jupiterin kolmion kanssa ettei tule liioiteltua ja otettua tarpeettomia riskejä!

   • Helenainen Says:

    Tarja, Flunssa selätti nyt OOB Marsin…2 päivää kipeenä eli ei uida eikä riehuta millään tavalla.Kova yskä ja nuhakin,ääni kähhee ja lämpöä vähän.

 4. Hanna Says:

  Kuuni on itse asiassa 20 astetta skorpionissa. Josko sitten sekin osallisena työkuvioissa?
  En ole terveyasisoissa niinkään tajunnut tutkia kuuta. Toivon, että mars kauriissa toisi tosiaan puhtia ja jaksamista.

  • Tarja Says:

   Kuun lähellä on Jupiter keikkunut, ja Kuu näyttää myös talouden kuvioita, esimerkiksi niin että arkeen tulee enemmän, mikä on yleensä työtä, siitä saa korvausta ja turvallisuudentunne kohenee. Kyllä tämä hyvää aikaa uumoilee kun Jupiter kulkee Kuusi merkissä.

   Erittäin mielenkiintoinen Kuu on terveysasioissa huomata polaariakselinsa kautta. Terveydelliset oireet tulevat usein Kuun vastamerkin sävyssä, sinulla siis härässä, kaulan ja niskan alueen ongelmina.

 5. Hanna Says:

  Kiitos näistä.
  Blogiasi on muutenkin aina yhtä kiintoisaa lukea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: