You’re so square

Tämä aika on tehty niin neliöistä että kulmat kolisee. Uranus odottelee edelleen oinaan viimeisellä asteella rantautumista härkään, ja tässä työssä ollaan vielä koko ensi viikko. Mars alkaa tulla kauriista kulmaan, ja voi alkaa vähitellen leimahtaa / paukkua / kolista, vaikka ei tule tarkaksi vielä tällä viikolla. Näiden planeettojen pakottavassa kulmassa on dynamiikkaa, jossa on äkkinäisyyttä, ja siksi tätä pidetään yhtenä onnettomuusherkimmistä astrologisista tekijöistä. Ettei nyt vaan sattuis mitään!

Merkurius oinaasta tulee kulmaan Plutolle, tarkentuen maanantaina puolenpäivän aikoihin. Universumi kehottaa katsomaan pinnan alle ja ajatukset voivat kiteytyä samoin kuin tapahtui aikaisemmassa Merkuriuksen kulmassa Saturnukselle. Tietynlaista ilmaisun pakkoa tässä on, ja terävään, haavoittavaan tyyliin – mihin tällaista viiltävyyttä tarvitsisi? Johtavien merkkien 21 asteessa erityisesti on syytä harkita kielenkäytön sävyjä.

Venus kaksosista tulee kulmaan Neptunukselle. Tämä on tarkkana tiistaina heti yöllä, ja kerääntyy mukavasti viikonloppuna napattavaksi omiin energioihin, etenkin jos muuttuvien merkkien puolivälissä on keskeisiä kartantekijöitä. Tämä voi olla estetiikan korostumista – leffa-illan paikka! Ihmissuhteissa häälyy helppoheikkimäisyys, mutta parhaimmillaan tietysti syleillään koko maailmaa.

Viikolla alkaa tiivistyä myös Auringon vastakkaisuus perääntyvälle Jupiterille skorpioniin. Jos Jupiterin retro liike ei haittaisi, voisi tarjoutua kasvattavia ja rikastuttavia mahdollisuuksia. Ajassa alkaa olla elämää suuremmat fiilikset, sillä Jupiter on aina mahtava, vapauttava ja näkemyksellinen. Toivottavasti viisaus voittaa, eikä mennä merta edemmäs kalaan.

Viikonloppuna kuria ja järjestystä ylläpitää kauriin Kuu, mikä varsinkin perjantaina ahdistaa Saturnuksen ylityksellä: muistetaan velvollisuudet, omatunto ei anna luistaa vastuista, ensin työ ja joskus sitten vasta huvi. Ylitys tapahtuu myöhään illalla yhdentoista aikoihin. Pluton Kuu ylittää kauriissa kun lauantai vaihtuu sunnuntaiksi, eli lauantain iltaan on luvassa kiihkeyttä ja ehdottomuutta. Sunnuntaina aamulla mennään Marsin yli, mikä tuo virkeyttä ja tempoa. Iltapäivällä noin viiden aikaan Kuu on kulmassa Uranukseen viimeiselle asteelle ja jää tästä tunnin ajaksi kurssittomaksi, vain lyhyt huokaisu siis, ennen kuin Kuu menee vesimieheen sunnuntaina hieman ennen iltakuutta.

(minä taidan lähteä kuuntelemaan otsikon biisin kokonaan, Buddy Hollyn versiona – Baby I don’t care) Aktiivista viikonloppua kaikille!

Mainokset

Avainsanat:

3 vastausta to “You’re so square”

 1. Minä Says:

  Hei, onko sinulle selvinnyt tuo mihin kommunikaation viiltävyyttä/kulmikkuutta tarvitsisi? Minulla on vaikka mitä vahvoja transiitteja meneillää, mutta uranus neliö Ac on tuottanut pahoja ongelmia.
  Olen joutunut yhtäkkisten sanallisten aggrresion purkausten kohteeksi ja välillä olen vastannut samalla mitalla takaisin. (saatan jättää usein toisten jutut omaan arvoonsa)
  Tällä hetkellä minun ei tee mieli pyydellä anteeksi sanomisiani tekemisiäni.
  Se kuitenkin huolettaa, että joku yhtäkkiä ilman syytä saa jonkin tarpeen alkaa purkaan minuun pahaa oloaan….

  Minulla on venus ravussa 21 asteessa

  • Tarja Says:

   Venuksen sijainti kyllä antaa ymmärtää sosiaalisten kontaktien haastavuutta, koska se on Pluton transiitissa ynnä altistuu voimakkaalle pimennykselle heinäkuussa. Pimennyksen asiat voivat aktivoitua jo etukäteen. Ihmissuhdetaitoihin kiinnitettävä huomiota, ja sellaista on tosiaankin vaikea sanoa miksi joutuu toisten purkausten kohteeksi. Uranuksen kulma ei ainakaan paranna toisten kykyä lukea sinun asennettasi, eli yllätyksellisten väärintulkintojen mahdollisuus on suuri. Vaatinee sinulta tilanteiden / asioiden analysointia ja pohtimista, mikä ihmissuhteissa tarvitsee muutosta ja mitä voisi tehdä toisella tavoin, etteivät muut tulkitsisi sinua väärin. Toivotan jaksamista, on sinulla isot transiitit kohdillaan.

   • Minä Says:

    Kiitoksia vastauksestasi 🙂 Minulla on myös transiitti pluto oppositio venus ja neptunus neliö MC ja nuo pimennykset sen lisäksi osuvat kartalleni.
    Minä jäin siis miettimään tuota kirjoitustasi, että tarvitseeko joskus kulmikasta kommunikaatiota? Onko se joskus vaan pakollista?
    Ainahan painotetaan sitä, että kannattaa kommunikoida rauhallisesti ja myötätuntoisesti, minkä kyllä allekirjoitan.

    Näen silti oikeudekseni puolustaa itseäni jos joku esim. väkisin alkaa vääntelemään sanomisiani ja haastaa riitaa.

    Nuo muutkin transiitit tietysti tuovat omat mausteensa, mutta uranus neliö Ac tuo hyvin tukalan olon.

    Olen pitänyt uranusta ystävänäni, mutta nyt koen sen epämiellyttävän yllätysmomentin ehkä ensimmäistä kertaa.

    Minulla on selvästikkin prosessonti kesken. En ole varma olenko oppinut vielä mitään, en vaan ymmärrä miksi minun pitäisi pyytää anteeksi jos minulle puhutaan kuin jollekin koiralle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: