Kaikki kiteytymä ei ole timanttia

Saturnuksen ollessa pysähtyneenä on luontevaa tiivistää. Ajanlaadun tunnelmien katsaus pelkkinä kiteinä.

Perjantai: Merkurius pääsi omaan neitsyen merkkiinsä kukonlaulunaikaan torstaina, ja asettuu Suurkolmioon maamerkkien alussa, Uranuksen kanssa tasan perjantaina aamupäivän, Saturnukselle iltapäivä. Painavan sanan ja kärkkäästi juoksevan ajattelun miksaus.

Illalla yhdeksän jälkeen Aurinko on tarkimmillaan vastakkain Neptunuksen kanssa. Tahtoa henkisyyteen, luovuuteen ja toisaikaiseen ajelehtimiseen. Houkuttaako marttyyrinkruunun sovitus, uhrautumisen teema kukoistaa neitsyen ja kalojen polariteetissa, eikä aina ihan terveellä tavalla.

Lauantai: Vaa’an Venuksen ja kauriin Marsin aktiivinen, ratkaisua kysyvä kulma tarkimmillaan johtavien merkkien lopussa (kriittinen aste, kenties vahvistaa kulman esiintymistä pakottavana) illalla yhdentoista jälkeen. Venus ja Mars ovat kumpikin itselleen edullisissa merkeissä, Mars OOB-tilansa vuoksi mahdollisesti arvaamaton, vaikeasti hallittava ja dominoiva. Ihmissuhdepuolelle saattaa mennä, väistämättömiä kohtaamisia.

Sunnuntai: Venus siirtyy skorpioniin hieman puolenpäivän jälkeen. Merkki kysyy planeetalta työtä, ja sitä onkin odotettavissa koska skorpionin 10 asteen kohdalla on edessä perääntymisjakso.

Uusi Kuu neitsyen 17 asteessa, vastapäätä Neptunusta, illalla yhdeksän aikoihin. Ensimmäinen ”normaali” kuunkierto alkaa pimennysten piinan jälkeen. Neitsyen kuunkierros on aikaansaava, pätevä, korjaava ja vikakohtia esillenostava. Tarkkaillaan mitä Neptunus vesittää ja liu’uttaa tavoittamattomiin. Tartutaan konkreettisiin toimiin henkisten ja mystisten seikkojen käsittelyssä. Puhdistetaan sielumme. Tuli vähän hommia kuukaudeksi?

Saturnus on pysähtyneenä kenties sunnuntain vielä, ja sen sävy ajassa voi tuntua alkuviikollakin. Saturnuksen perimmäinen tarkoitus on pysyä lujana, vakauttaa, saada pysymään, pitkittyä, varmistaa selviytyminen. Ollaan huolellisia ja vastuullisia jäljissä joita nyt sementteihin valamme.

Ensi viikolla: Mars siirtyy uudelleen vesimieheen tiistaina aamuyöllä, ja on taas samassa merkissä alasolmun kanssa kuten kesällä pimennysten aikaan. Marsin OOB-tilan vuoksi on syytä kyseenalaistaa kontaktin antia. Pimennysten merkitykset saattavat esiintyä tietoisuutta lisäten, mutta tunnepuolella kokemus voi olla myös epämiellyttävä. Mars on taas vahvistamassa kulmaa Uranuksen kanssa. Riepoo ja ravistaa.

Venus on tarkimmillaan vastakkaisuudessa Uranukseen keskiviikkona noin puolenpäivän aikaan. Talous, mielihyvä, ihmissuhteet, arvostukset ovat paineissa kääntyä ympäri, ravistua, lingota. Vastakkaisuus etsii hätäuloskäyntiä vesimieheen siirtyneestä Marsista. Uudistushenkiset hurraavat.

Näillä on mentävä. Leuka rintaan ja kohti elämää.

Avainsanat: , ,

5 vastausta to “Kaikki kiteytymä ei ole timanttia”

 1. Artemis Says:

  Mars täsmälleen alasolmullani. Just kun luulin, että töissä muutosvyöry alkaisi viimein rauhoittua, paukahti vielä ylläri. Alkaa jo tuntua siltä, että hälläväliä mitä tapahtuu.

  • Tarja Says:

   Olen kuullut ihan samaa tuntumaa toisaalla tästä oienneesta, vielä oob-tilassa kulkevasta Marsista, että niin paljon on kolissut että ei jaksa enää välittää. Alasolmu voisi kuvastaa jonkinlaista irtipäästämisen kohtaa. Siihen en osaa ottaa kantaa onko oikein suhtautua hälläväliä, pitäisikö aina yrittää itse vaikuttaa. Toivottavasti tunnistat kivuttomasti mitä intuitio sinulle sanoo.

   • Artemis Says:

    En juuri pysty vaikuttamaan tilanteeseen, joten otan etäisyyttä koko hullunmyllyyn. Kertakaikkinen kyllästyminen on päällimmäinen tunnetila – Saturnuksella taitaa olla lusikkansa sopassa. Kohta se epeli ahdistelee taas aurinkoani, onneksi viimeisen kerran tällä erää!

 2. PirjA Says:

  Nyt meni fyysisyyden puolelle. Töihin tullessa jokin voima pisti maan pintaan, ei polvillee meno riittänyt, rähmälleen asti piti nöyrtyä. Tuloksena pientä nirhamaa oikeassa povessa ja vasen kämmen asvaltti-ihottumalla.
  Näitä kuvioita jäi sitten auringonpaluuseen, joka oli perjantai-iltana, lähes tasan vuorokauttan ennen uuttakuuta, taisi osua se Neptunuksen tarkka oppositio aurinkoon juurikin tuohon hetkeen. Kaksonen tuli nousuksi ja ihan on työmaata tuossa merkissä, jossa minulla ei Placiduksella ole edes huoneen kärkeä, huoh. Hygeia siellä kyllä on tarkassa oppositiossa radix-Satrunukseen.
  Muitakin paluita on rytissyt viime aikoina, Ceres, Kuu, Merkurius, Pallas..

  • Astrologian Taika Says:

   No huh, ajanlaatu ei kenties ole sinulle kaikkein luontevinta työmaata, mutta jos nyt kaksosen uteliaassa hengessä otetaan selvää mistä on kyse. Toivottavasti vain teknistä tuo rähmälleen meno ettei ole mistään terveysasiasta kyse, jos paluuseenkin jäi vanha kuu. Vaakavuosi profektioissa jos oikein katsoin, tässä tietysti tulee mieleen terveysasiat, mutta toivottavasti kääntyy enemmän sinne sosiaalisten kontaktien puolelle. Pahus kun tulee myös vaa’an vuoteen Venuksen perääntymisjakso. Oletko tätä miettinyt jo?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: