Uranusta sulattelemassa

Uranus on oinaan merkissä enää muutaman päivän, kun ensi viikolla keskiviikkona 6. maaliskuuta planeetta siirtyy härkään ”ikuisesti” – tällä tarkoitan sitä, että te jotka nyt luette tätä juttua, ette koskaan enää saa Uranus oinaassa aikaa, koska planeetan kiertoaika eläinradalla on ihmisen ikä. Uranus kurkkasi viime vuonna muutaman kuukauden uutta merkkiään, mutta ulkoplaneettojen merkkisiirtymät eivät koskaan ole kerrasta poikki. Useiden kuukausien perääntymisjaksot vievät ne uudelleen aiemmin katsottuihin asteisiin, ja ihan kuin transiiteissakin, planeetan merkinvaihdos on ennemmin ajanjakso kuin yksittäinen tapahtuma jollakin kellonlyömällä.

Viimeiset kuukaudet oinaassa ovat Uranuksen teemoissa aikaisempien vuosien aikaansaannosten summauksen aikaa. Kovaa aikaa on ollut, mutta toistaiseksi on vältytty massiivisilta katastrofeilta, esimerkiksi uudelta maailmansodalta. Tämäkin olisi sopinut niiden vallankumousten jatkeeksi, joita viime vuosina olemme todistaneet. Yllätyksiä symboloiva ravisteleva planeetta oinaan spontaanissa luonteessa on tuonut uudistuksen tuulta tsunamin tai taifuunin kaltaisesti. Ja silti saamme huomata, että maailma ei ole valmis, eikä välttämättä edes kauhean hyvällä tolalla.

Teitä saattaa olla toisiakin, jotka riemuitsette kun Uranus viimein karistaa oinaan kärkevyyden itsestään. Minä en ainakaan kaipaa sitä tietynlaista minä-minä-kulttuuria, mikä on viime vuosina kukoistanut. Itsekkyys voisi hyvin vaihtua inhimillisemmäksi, kestävää kehitystä huomioivaksi. On selvää, että mukavan lupsakassa härässäkin Uranus jatkaa tyylilleen ominaista herättelyä tärkeisiin asioihin, eivätkä asiat härän hyvinvointiin ja maan tilaan keskittyvissä piirteissä ole lainkaan vähemmän tärkeitä.

Monien omilla kartoilla on rytissyt Uranuksen raivatessa oinasta läpi, elämät on mullistuneet ja kääntyneet joillakin kokonaan ympäri. Tulevina päivinä on hyvä hetki tutkiskella mitkä asiat menivät uusiksi, ovatko ne hyvin nyt, mitä jäi käteen Uranuksen visiitistä oinaassa. Miten teillä kävi vuoden 2010-11 jälkeen, mikä yllätti eniten?

Avainsanat: ,

6 vastausta to “Uranusta sulattelemassa”

 1. Anne Says:

  Transiitti Uranus yhtymä Mars, toi itseluottamusta, puolensa pitämistä ja uskallusta sanoa omat mielipiteensä ääneen.

  • Astrologian Taika Says:

   Eikö Mars oinaassa osannut noita jo itsestään? Että tarvitsi Uranuksen heräämään planeetan omimpien voimien käyttöön? OMG tekisi mieleni huudahtaa 🙂

 2. Hanni Salovaara Says:

  Uranus kolmannessa huoneessa sai kirjoittamaan kirjan ja pitämään blogia sekä liittymään erittäin hedelmällisellä tavalla facebookiin. Kaikki asioita, joita en vielä viisi vuotta sitten pitänyt mahdollisina.Eli yllätti täysin.

  • Astrologian Taika Says:

   Wau! Tämä on upeata! Ilmaisu meni kanavineen täysin uusille urille! Oliko Uranuksella aktiivisia kulmia planeetoille / progen planeetoille?

 3. Hanni Says:

  Uranus oli lähestymässä syntymäkartallani kolmannessa huoneessa sijaitsevaa täsmällistä Merkuriuksen ja Venuksen konjunktiota, joka tosin on aivan Härän merkin alussa.

 4. Hanni Says:

  Ja kaikkein huvittavinta oli, että kirjoitin kirjani Uranus-nimisestä hengestä! Se oli kaiken lisäksi tilaustyö, joten en alkanut itse väkisin toteuttaa transiittejani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: