Astrologista luettavaa itsestä ja elämästä

Hyviä uutisia tulkinnoista! En ole ikuisuuksiin tohtinut esitellä tulkintoja, koska tuntuu hassulta edes mainita niitä jos asiakas saa jonottaa vuoroaan useita kuukausia. Nyt toukokuussa saan mahtumaan yhden tai kaksi tulkintaa varauskirjaan, ja kesälle saa tietysti tulla jonon jatkoksi. Teen astrologiset tulkinnat kirjallisina ja onhan tämä vähän hullunhommaa kun ovat ajankäytön kannalta suuritöisiä, mutta näin saan yhdistettyä kaksi intohimoani astrologian ja kirjoittamisen. Tästä työstä nautin enemmän kuin mistään.

Hinnastooni olen eritellyt muutaman tulkintatyypin tai mallin, mutta muutakin saa kysyä. Esittelen näitä vähän. Jos ei ole koskaan saanut tulkintaa syntymäkartasta tai konsultoinut ajanlaadusta voi olla vaikea kuvitella millainen kirjallinen astrologinen tulkinta voisi olla.

Vuositulkinnassa katsotaan millaisia planetaarisia syklejä on juuri nyt meneillään. Rajaan tämän yleensä noin vuoden kattavaksi, mutta aikajakso voi vaihdella asiakkaan tarpeen mukaan. Vuositulkinnan voi ottaa koska vaan, eli se ei ole millään lailla sidottu syntymäpäivään tai kalenterivuoden alkuun. Tulkinnan sapluuna kulkee tavallaan isoista kohtalon osoittajista kohti sitä, miten itse voi ajanlaatuun vaikuttaa valinnoilla ja asenteella. Astrologian alkuaikoihin pidettiin tärkeänä varautumista erityyppisiin ajanjaksoihin, ja tämä pätee edelleen. Tulkinnassa tarkastelen monia ajanhallinnan menetelmiä, mutta vuoden idea rakentuu yleensä eniten profektion varaan. Koetan löytää vuoden teeman ja ajan punaisen langan, mutta aina tämä ei ole ollenkaan yksiselitteistä vaan monenlaiset voimat voivat olla ristiriitaisiakin. Ajanlaadun tekniikoissa näkyy selkeimmin hellenistisen astrologian katsanto, mutta vuositulkinnassa on mukana eniten kompromisseja moderniin suuntaan, eli katson myös ulkoplaneettojen transiittikulkuja ja edistyskarttaa.

Syntymäkarttaa tutkailen tulkinnassa, jossa analysoidaan kartan osoittamaa kohtaloa. Kohtalon selvittämistä pidettiin hellenistisenä aikana astrologian tehtävänä. Tulkinnassa katsotaan seitsemän näkyvän planeetan puuhat kartan kokonaisuudessa, mikä voima on esillä ja jääkö jokin planeetoista ikään kuin sivuun, eli millaiset planeettavoimat elämää pyörittävät. Tulkinta ei keskity pelkästään itseen persoonana vaan koko elämään, millaisista asioista elämän tärkein tai keskeisin sisältö muodostuu. Tulkinnasta löytyy useimmat hellenistisen astrologian elämänkulun osoittajat, ja näiden moninaisista vihjeistä koetan saada kohtalon ytimen selville.

Kakstoistaosien tulkinta on kuin kohtalotulkinnan kumppani tai sisar. Tämä oikeastaan kuuluisi mukaan kohtalotulkintaan, mutta selitettävää löytyy yleensä niin paljon, että tulkinta paisuisi lähemmäksi romaania. Teknisistä syistä olen erottanut kakstoistaosat omaksi tulkinnakseen. Tässä etsitään kartan salaisuuksia, sellaista mitä ei välttämättä ilmiselvästi näe. Voi olla hyväksi jos pohjalla on jonkinlainen tuntuma omaan syntymäkarttaan, mutta ei se aivan välttämätöntä ole. Tämä tulkinta on päivitetty aikaisemmasta Kartan sävyjen tulkinnasta, mutta katson nykyään planeettojen minizodiakkia hyvin erilaisesta näkökulmasta. Kakstoistaosat ovat oma lempilapseni tulkinnoista tällä hetkellä joten pliis tilatkaa näitä kun ovat niin kertakaikkiaan mielenkiintoisia pohdittavia.

Olen erottanut teemalliset tulkinnat omaksi kokonaisuudekseen. Tässä tarkastellaan tiettyä seikkaa niin syntymäkartan osoittaman potentiaalin kuin ajanlaadun kautta. Usein kiinnostaa eniten ammatilliset kysymykset, ihmissuhdeasiat, talous ja terveys, mutta sinulla voi olla itseäsi tai elämääsi koskeva mikä tahansa kysymys, johon astrologia voisi tarjota näkökulmaa.

Elektiot palvelevat teitä jotka etsitte hyvää ajankohtaa aloittamiseen tai tekemiseen. Tulkinnassa haarukoidaan asiakkaan esittämän ajanjakson puitteissa soveliainta mahdollista ajankohtaa, asian osoittaman planeettavoiman ja ajanlaadun määräämänä. Jos on tiedossa omaan elämään suuresti vaikuttava asia, esimerkiksi yrityksen perustaminen tai tuotteen lanseeraaminen, tällaisen haluaa varmasti alkavan suotuisten tähtien alla. Ensi kesän häät on varmaan jo sovittu, mutta voin myös analysoida jo sovittua vihkimisen ajankohtaa miltä liitto näyttää, mitkä ovat sen edut ja mikä saattaisi olla kompastuskivi jos seikkaa ei tiedosta. Aivan täydellistä aikaa tekemiselle tai aloitukselle ei yleensä löydä millään, sillä aina taivaan tekijöistä ilmenee jotakin hankaluutta. Elektion idea onkin lähinnä napata tietty teemaan yhdistettävä planeetta ajassa suotuisaan kohtaan.

Horaareja en ole montaa tehnyt, mutta siinäkin voin auttaa, jos mieltä vaivaa tärkeä kysymys tai selvittämätön asia. Horaarissa muotoillaan täsmällinen kysymys asiasta ja hetken kartta antaa siihen vastauksen. Horaareissa on lukemattomia sääntöjä, mutta tärkein lienee se, että samaa asiaa saa kysyä vain kerran.

Kotisivun hinnastosta löytyy lisää tietoa tulkinnoista sekä tulkinnan tilaamisesta.

Advertisement

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: