Uranus 29

Aika, vai pitäisikö sanoa ihan todellisuus, kulkee sykleissä. Ne ovat sisäkkäisiä, kerroksittaisia, lomittaisia, toisiinsa kietoutuneita energiajuoksuja. Saattaisi vastata DNA:n rakennetta, ja sehän on taas vastaava kuin miten Aurinkokuntamme liikkuu galaksissa. Tulevan pariviikkoisen mittaan saadaan taas tarkkailla, miten näyttäytyy ajatusmalli kuin ylhäällä, niin alhaalla. Uranuksen osalta eräs sykli alkaa kiertyä finaaliinsa kun planeetta tulee oinaan viimeiselle asteelle perjantaina iltapäivällä viiden aikoihin. Hidaskulkuinen ulkoplaneetta ylittää yhtä astetta pitkään, härkään Uranus siirtyy vasta toukokuun puolivälissä. Viimeisen asteen ylitys on kuin ruuvipuristin, symbolinen tuomiopäivä planeetalle, koska aste ikään kuin tyhjentää kaiken mitä merkissä on saatu aikaan – ei pois ottaen vaan mahdollisesti rikastuttaen, tiivistäen, parhaassa tapauksessa valmiiksi saaden. Uranus kurkkaa oinaan merkkiä vielä perääntymisen vuoksi ensi talvena, eikä siksi tätä tulevaa parin viikon viimeisen asteen ylitystä voi pitää täysin ainutkertaisena. Sykli ei pääty veitsellä leikaten, lopetus ja valmistuminen elävät.

Mitä tarkoittaa Uranuksen kulku viimeisellä asteella? Se herkistää, mutta ei todellakaan väräjävän ansarikukkamaisella tavalla, vaan ennemmin painetta keräten, tiivistunnelmaisena, hereillä olevana, pakottaen huomiota itseensä. Viimeistä astetta pidetään myös karmallisena kartankohtana, koska siihen sisältyy väistämättömyyttä. Tehtävää ei voi sivuuttaa, vaan se on kohtalo. Tämä voi taas olla hyvä hetki miettiä, minään ja omaan tahtoon keskittyvässä merkissä, kuinka paljon kohtaloaan voi muokata, vai onko kaikki tosiaan kirjoitettu johonkin suuremman kokonaisuuden tähtipölyyn. Henkilökohtaisella tasolla Uranuksen syklin umpeenkuromisen aika on hyvin tärkeä silloin, jos omalla kartalla on tekijöitä merkkinsä viimeisellä asteella. Uranus herättää huomaamaan ja ymmärtämään omaa karmaa.

Kun ajanlaatua muokkaa hitaan planeetan ylitys viimeiselle asteelle, se voisi olla hyvä ottaa huomioon ja miettiä Uranuksen teemoja omalla kohdallaan, mutta myös maailmalla ja ajassa. Nyt tiivistyy se, mitä on ollut Uranuksen kulkiessa oinaassa. Arabikevät, Fukushima, Breivikin surmatyöt Norjassa, terrorismia, Trump ja Putin, meillä Talvivaara – en väitä että kuohunta olisi yksinomaan Uranuksen energiaa, mutta monenlaista kärjistystä on koettu etenkin Uranuksen ja Pluton kulman alla.

Uranuksen viimeisen asteen ylitys näyttäisi todella räjähtävän voimaansa aivan prosessin lopussa, juuri ennen härkään siirtymistä. Tähän aikaan, parin päivän ajan, myös Mars on merkissään viimeisellä asteella, ja siis kauriista kovassa kulmassa Uranuksen kanssa. Mars näyttää liikkeillään usein ajoituksia, sillä se tuo energiaa. Uranuksen siirtyminen härkään tapahtuu härässä syntyvän uudenkuun aikoihin. Näissä fiiliksissä en uskaltaisi tuotakaan aloitusta kuvata seesteiseksi tai lempeäksi.

Millaisin tavoin Uranus oinaassa on muuttanut sinua, maailmaasi ja elämääsi?

Avainsanat: , ,

2 vastausta to “Uranus 29”

  1. Kuukissa Says:

    Minua kiinnostaa erityisesti tuo kriittisen asteen sanoma, kun oma Kuuni on kriittisellä asteella, En ole kuitenkaan vieläkään ymmärtänyt mikä se oma karman läksyni on.
    Uranus on siis nyt sekstiilissä Kuuhuni ja kolmiossa Uranukseen. Ainakin menetin pitkän työsuhteeni ja nyt on alkamassa toisenlainen arki ja elämä. Kai Saturnuksellakin oli tässä sopassa sormensa pelissä.
    Olisi tosiaan kiva ymmärtää edes hiukan mikä se ”punainenlanka” tässä kaikessa on.

    • Tarja Says:

      Karmaa on monenlaista ja etenkin jos se on hyvää karmaa, palkitsevaa, voi olla vaikeata hahmottaa, jos odottaakin jotakin opettavaista läksyä 🙂
      Toivotan jaksamista ja onnea uusien elämänkuvioiden haltuunotossa!

Jätä kommentti