Myllerrystä ajassa – Ei niin pieniä astrologisia uutisia

Chiron on perääntynyt takaisin vesimieheen tänään 20. heinäkuuta vähän keskipäivän jälkeen, eikä enää tänä vuonna tule uudestaan kaloihin.

Kuu kimpoaa kallistuskulmansa ylitse huomenna 21. heinäkuuta noin yhden aikoihin yöllä, vaikka on vielä skorpionin viimeisessä asteessa. Tuntemattomalla alueella ja epätavallisesti toteutuen Kuu viettää lauantaihin 24. heinäkuuta saakka, kun sitten aamuyöllä vähän ennen viittä palaa kiltisti ruotuun. Kuun kallistuskulman ylitys tapahtuu merkittävään aikaan, koska perjantaina se ylittää kauriissa perääntyvän Pluton (illalla noin puoli 7).

Saturnus vieraili jo viime talvena vaa’assa ja siirtyy nyt jäädäkseen keskiviikkona 21. heinäkuuta illalla kuuden jälkeen. Samalla Saturnus aktivoi asteen tarkasti taivaan T-ristin jälleen kerran, koska osuu täsmälleen vastapäätä oinaan alussa olevaa Uranusta. Kaksi erilaista voimaa mittelevät taas vastakkain, aikaisemmat vastakkaisuudethan ovat olleet neitsyt-kala –akselilla, ja nyt oinas-vaaka –linjalla sävy muuttuu ratkaisevasti voimallisemmaksi.

Jupiterin liike on ollut hidasta jo jonkin aikaa ja se pysähtyy torstaina 22. heinäkuuta iltapäivällä kolmelta vuorokaudeksi, ja lähtee sitten perääntymään. Torstai-iltapäivästä perjantai-iltapäivään on Jupiterin laajentava ja paisuttava vaikutus suurimmillaan, sillä se on kiertoradallaan kaikkein lähinnä Maata. Jupiterin perääntyminen vahvistaa sen tarkkaa neliötä Plutoon, ja nämä molemmat planeetat liittyvät siis olennaisesti T-ristiin.

Aurinko siirtyy dramaattiseen leijonaan 23. heinäkuuta perjantaina aamuyöllä ja siirtymä vahvistaa kulmaa räjähtävään Uranukseen.

Kun astrologia heijastelee taivaan kuvioillaan maan tapahtumia, voi nopeat planeetat ajoittaa tapahtumia osuessaan isompaan kuvioon. Nyt pienellä ajalla näitä laukaisevia ohituksia ja kulmia tapahtuu monta; Kuu ylittää Pluton, Aurinko tekee aktiivista kulmaa Uranukseen ja Saturnukseen, ja Mars saavuttaa neitsyestä Saturnuksen. Olisi ihme jos maailmalla ei jotakin järinää, jyrinää ja dramatiikkaa olisi tarjolla.

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: